2777
2789
عنوان

ـــــــــــ

68 بازدید | 7 پست

بازهم نشد،خدای من 

قراره این کابوس هنوز هم ادامه داشته باشه

نجاتم ندادی و نمیدی

منو ببین،توی این منجلاب غم چجوری دست و پا میزنم 

چجوری بی تفاوتی😭

همه ی عمرم به انتظار رفت بهترین روزهای زندگیم توی حسرت میگذره،حسرت جوونه زدن یکی تو وجود خودم،که از وجود خودم باشه ، خدایا تو این حسرتو میبینی و ساکتی

میتونی اما نمیخوای😭

من بازهم منتظر میمونم.بازم تلاش میکنم. زودتر بیا دردونه ی من😭

برای تو مینویسم طفلِ نیامده ی مادر😭

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

عزیزم ایشالله ک باردار میشی بعد میای تاپیک میزنی از شلوغی و کلافگیت میگی😆😆😆

الان جوری شده همه میتونن مادر شن دکتر رفتی

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم این تاپیک رو من امروز دیدم
🌷ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات 🌷 صفحه 7 | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com)
 الان تاپیک و امضاتون رو دیدم فکر کردم شاید به کارتون بیاد. براتون هم صلوات فرستادم. انشاالله که خدا به زودی خودش بغلتونو با دستاش پر کنه و یه نی نی بذاره توی دامنتون  

عزیزم ایشالله ک باردار میشی بعد میای تاپیک میزنی از شلوغی و کلافگیت میگی😆😆😆 الان جوری شده همه می ...

اره مرکز ناباروری میرم

ان شاالله😢

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
عزیزم غصه نخور بالاخره میرسه روزی ک صدای قلبشو از مانیتور سونوگرافی میشنوی وبدون اونروز بشدت نزدیکه ...

ان شاالله😭

گلم این تاپیک رو من امروز دیدم 🌷ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات 🌷 صفحه 7 | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com) ...

ممنون عزیزم لطف کردی😢