2777
2789
عنوان

خیانت😔

253 بازدید | 21 پست

امروز یه کلیپ خیانت دیدم 

انقدر حالم بده انقدر حالم بده که نمی دونم چیکار کنم 

چقدر خیانت زیاد شده 

زمانی که داشتم اون فیلمو میدیدم قلبم داشت میمود تو دهنم 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم تاپیک درباره اون کلیپ ممنوعه😐

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
چرا

نی نی یار گفت😐

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
خب دلیلش چیه 

سلام

بزنین این تاپیک غیراخلاقی رو تا منم دسترسیتون رو ببندم  

هرررررررر مسئله غیر اخلاقی اتفاق میافته تو سایت پر میکنین خجالتم نمی کشین وقتی تاپیک  رو میبندم دوباره میزنین باشه من از الان قطعتون میکنم

لطفا ازتون خواهش میکنم این تاپیک رو هر کس زد گزارش بزنین و تو تاپیک هم اطلاع رسانی کنین زود قفل کنن که قطع نشن به دوستاتون بگین که نیایین هزاربار بگین دوستمو برگردون

تذکر نمیدم 

متن تاپیک نی نی یار ۵😐

من که نمیخوام تعریف کنم فقط میخوام بگم چجوری خودمو آروم کنم یه حس خیلی بدی گرفتم 

عزیزم منم فقط گفتم که بدونی نی نی یار اینجوری گفته ☺️