2777
2789
عنوان

مرررررررررررغ🐔🐔🐔

302 بازدید | 25 پست

مرغ یخ زده که توی فروشگاه میفروشن مشکلی داره؟ وارداتیه؟ بهش باید زمان پخت باز بشه؟ الان  اگه نخواهیم بپزیم نباید یخش باز بشه ؟تکه و شسته نشه؟

مادر شوهرم خرجشون زیاده میخواد از اونا بخره. میترسم برای دخترم ضرر داشته باشه عید میریم خونشون مهمونی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

مشکلی نداره عزیزم فقط مزه خوبی نداره من شنیدم ترجیح میدم ماهی بخورم تا مرغ یخ زده 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بذاری فریزر .موقع مصرف بذاری یخش وا شه

آخه یه دور باید پاک کنی و بشوری بعد فریز کنی

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
مشکلی نداره عزیزم فقط مزه خوبی نداره من شنیدم ترجیح میدم ماهی بخورم تا مرغ یخ زده 

منم همینطور

قربونت برم انقدر وضعشان خوب نیس که به مهمون ماهی بده. کلا فرهنگ ماهی ندارن 

ماهی که گرون تره از مرغ

وقتی مرغ تازه کمیاب هست ماهی بهتره تا مرغ منجمدی که ریخته توی بازار

نه اون جوری مضره گمونم

خب اگه نشوری از لحاظ بهداشتی مشکل داره دیگه

وقتی مرغ تازه کمیاب هست ماهی بهتره تا مرغ منجمدی که ریخته توی بازار

بحث پول

کمیاب نیست

کیلو ۳۲ هست

نداره برای عید انقدر هزینه کنه واسه مهمون