2777
2789

بلوند روشن بزنی میشه نارنجی به زردی

حالا بعد بیای رنگ هفت دودی زیتونی بزاری میشه رنگ کمی سبز رو به نارنجی

کارتو زیاد نکن به من بگو الان موهات چه رنگیه 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلوند روشن بزنی میشه نارنجی به زردی حالا بعد بیای رنگ هفت دودی زیتونی بزاری میشه رنگ کمی سبز رو به ...

بااجازه ی استارتر.من موهام ازفرق سرب پایین دکلره داره اماپایه ۶و۷الان میخوام شرابی بزنم بنظرتون نیازی هست جلوی سرمودکلره کنم یابزنم رنگ و؟؟

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
بااجازه ی استارتر.من موهام ازفرق سرب پایین دکلره داره اماپایه ۶و۷الان میخوام شرابی بزنم بنظرتون نیاز ...

اگه یه دسته موهات از ریشه تا نوک مو پایه ۶ اره عزبز بزن موخات خوش رنگ میشه و بعد دو سه هفته تمدید کن با اکسیدان نه درصد ولی اگه دکلره پایین موهات هست ریشه موهات در اومده طبیعی هست ریشه هات کمی تیره تر میشه بازم خوب میشه نگران نباش عزیز

اگه یه دسته موهات از ریشه تا نوک مو پایه ۶ اره عزبز بزن موخات خوش رنگ میشه و بعد دو سه هفته تمدید کن ...

مرسی گلم اخه میترسم آسیب ببینه موهام نمیخوام دکلره کنم 

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
جلوموهام مشکی پشتم قهوه ای هست

قهو اهی تا چه پایه ای اگه متوسط مثلن ۵ هست رنگ روشنتو فقط تا اونجایی که مشکی هست بزن بعد بشور رنگتو بزار 

اگه ن پایین موهات روشن تر از پایه پنج هست باید با اکسیدان نه رنگ روشنتو فقط اونجایی که موهات مشکیه بزار بعد که شستی روشن شد حالا رنگ موهاتو از پشت سرت یه دست بزار بعد نیم ساعت ماساژ بده بشور اینجوری با رنگ روشن کردی حتمن تو رنگ پایانیت یکم دودی قاطی کن تا زردی نارنجیت گرفته بشه عزیز