2777
2789
عنوان

سِحر و جادو

427 بازدید | 20 پست

دوستان ،، من جداشدن از عشقم رو جدیدا حس میکنم سحر و جادوشدیم دعایی‌مون کردن ، آخه الآن ۲۵ روزه که رفته .. 

الان هرکی میشنوه و میفهمه میگه مهرناز الکی میگی اون از تو عمرا جدابشه .. میخوای رابطه‌تو پنهوون کنی . 

چون خیلیییییییی بهم وابسته بود ، خیلی دوسم داشت .. 

اما ۲۵ روز پیش 

یهو اومد گفت ما بدردهم نمیخوریم و کات .. 

بچه ها نه من پرسیدم چرا میری ؟ چرا اخه بدردنخوریم .. 

نه اون گفت به این علتو ..

اصلا یهو یه شبه 

بی اختیار جداشدیم .

خیلییی 

حالم بده 

بعضیا میگن اگ وااقعا ولت کرده و نمیخوای رابطتو پنهوون کنی .. حتما سحر شدین یا حتما دعاییتون کرده یه حسود یا دشمن .

البته من حسود خیلی دورمه و دشمن . 

چکارکنم ؟؟

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب با قرآن باطل کن کاری نداره ک 

به منم بگو 

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60

زندگی منم از وقتی خراب شده همین فکرو میکنم نه خواهر من نه کسی برامون سحر کرده نه جادو از بس باورمون نمیشه داریم خودمون گول میزنیم تا طرفو بی گناه تصور کنیم

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 

حرف آدمای جاهل رو باور نکن

سحر و جادو کفره و امیدوارم اصلا پیش دعانویسا نری... 

ما آدما متغیریم... بعضیا تغییرشون ناگهانیه

مخصوصا اونایی که توی رفتار و برخوردشون افراط میکنن و متعادل نیستن، یهو میتونن نقطه ی مقابل اون رفتار رو نشون بدن

حرف آدمای جاهل رو باور نکن سحر و جادو کفره و امیدوارم اصلا پیش دعانویسا نری...  ما آدما مت ...

عزیزم اگه پیش دعا نویس برای گرفتن دعای قرآنی باشه یا باطل کردن سحر و جادو مشکلی نیست اما برای چیزلی دیگه بهتره انسان نره

دقیقا رابطه ماهم همینطوری بود خیلی بهم وابسته بود

یهو اومد گفت بدرد همدیگه نمیخوریم کات 

بعد سه ماه الان برگشته میگن طلسم و جادو داشتین باطل شده و کار یکی از نزدیکاشون بوده 

هیشکی ام باورش نمیشد ما جدا شدیم اینقدر که دوسم داشت

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
عزیزم اگه پیش دعا نویس برای گرفتن دعای قرآنی باشه یا باطل کردن سحر و جادو مشکلی نیست اما برای چیزلی ...

دعای قرآنی نداریم آخه عزیزکم

دعانویسا میان از توی قران آیات سوره های مختلف رو به میل خودشون ترکیب میکنن (انگار یه سوره جدید ساختن) و مثل طلسم نویسا با زعفرون رو کاغذ مینویسن... 

به جاش بهتره خود قران رو بخونیم 

عزیزم اگه پیش دعا نویس برای گرفتن دعای قرآنی باشه یا باطل کردن سحر و جادو مشکلی نیست اما برای چیزلی ...

راستی حالا که همصحبت شدیم فرصت خوبیه که بگم من عاشق اسم کاربری شما هستم و هر جا میبینم پست زدی لبخند میزنم  

دعای قرآنی نداریم آخه عزیزکم دعانویسا میان از توی قران آیات سوره های مختلف رو به میل خودشون ترکیب م ...

گلم پدربزرگم دعانویسی میکرد از گوشه مفاتیح 

اابته شنیدم دعا نویسا معمولا ضعیف و مریض میشن چون وکیل دارن