2777
2789
عنوان

خواستگاری

304 بازدید | 19 پست

خانوما من یه خواستگاری دارم که تک پسره و دوتا خواهر داره 

فردا مادرش برای اولین بار میخواد بیاد خونمون واسه آشنایی بیشتر.که گفت اگه بخواین تنها میام یا هم که با شوهرم

که قرار شد با شوهرش دوتایی بیان

اولا یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که چرا با دو تا دخترش نمیاد

دوما این ک من چجوری تو جمع حاضر بشم از اول باشم یا نه ؟؟چی بپوشم؟؟مانتو یا چادر؟؟

سوما اینکه کار پذیرایی یعنی میوه و شیرینی و..رو خودم انجام بدم بهتره یا پدر مادر؟؟

خیلی ساده ای. این کارا چیه؟ اگه میخوان بیان بدون پسر راه نده. اونا تو رو ببینن تو نه؟ تو مهم نیستی؟ شاید تو هم نپسندیدی. این کارا برای پنجاه سال قبل بود زشته‌. چقدر پررو کردید مردم رو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که جلسه اول معمولا فقط خانم میاد تنهایی یا با پسرش من ندیده بودم پدر پسر هم پاشه بره 

دوما جلسه اول خیلی مهم نیست تو کی بری نری 

سوما اگه مانتویی هستی لزومی نداره چادر سرت کنی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

لباس شیک شومیز شلوالی

یاسارافون عطر

بنظرم شما زیاد پذیرایی نکن

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

دررابطه بالباس که هرجور هستی یعنی اگه کلا چادری نیستی قطعا باچادر نباش چون توقع ایجاد میشه براشون.دررابطه باپذیرایی رسمافرق داره واس ما دختر خودش پذیرایی میکنه ولی دوستم مادرش پذیرایی کرد.فکر کنم مادرت بهتر بدونن.اینکه چرا با همسرش میاد شاید واشه احترام به شما .فکر کردن اینجوری رسمی تره 

خیلی ساده ای. این کارا چیه؟ اگه میخوان بیان بدون پسر راه نده. اونا تو رو ببینن تو نه؟ تو مهم نیستی؟ ...

ما رسممون اینجوریه

قصد آشنا شدن با فرهنگ و دیدن سطح زندگی و...هست فقط من نه که.

ضمنا پدر مادر پسر هم تا حدودی معرف پسر هستش

ما رسممون اینجوریه قصد آشنا شدن با فرهنگ و دیدن سطح زندگی و...هست فقط من نه که. ضمنا پدر مادر پسر ...

هر جور راحتی. ما که زشت می دونیم دفعه اول یه طرفه باشه. این طرز فکر هم بعداً تو زندگی اثر داره. این مدل آدما چه زن چه مرد زندگی مشترک ندارن. مرد و خانوادش تصمیم میگیرن.

هر جوری هستی همون طوری لباس بپوش خب چرا پسرشون نیاد ؟؟

نمیدونم والا

من تا حالا هرچی خواستگار داشتم مادره تنها میومد چون خواهری نداشتن

حالا این پسره دو تا داره خودشونم بزرگن ولی نمیدونم چرا پدر میخواد بیاد نه خواهراش

منظور اینکه مجلس زنونه نیس رسمی تره!!

چرا خونه راه می دید؟!  بهتر نبود این آشنایی جلسه اول بیرون باشه

اونا دو ساله راجب من و خونوادم تحقیق کردن و ما هم بعد تماسشون تا حدودی تحقیق کردیم و به شناخت کلی رسیدیم

ولی خونواده مذهبی هستن شاید واسه همین اول خودشون میان!!

برای منم عجیبه،چون ما تا خواستگار رو واقعا نپسندیم خونه راه نمی دیم حالا هرکی می خواد باشه  

دقیقا. این مدل داره دوباره زیاد میشه. مادره من که حال طرف رو میگیره با اینکه سادست یبار گفت نه اصلا باید منم پسرت رو ببینم شاید ما نخواستیم اصلا! طرف فهمید کارش بد بوده. هر چی هم زنگ زد جوابش رو ندادیم. این مدل آدما کم کم از بالا نگاه می کنن که ما باید انتخاب کنیم! اول ما بپسندیم. در حالیکه فرآیند ازدواج دیگه پسندیدن باید همزمان باشه اونم خونه بخوای راه بدی شاید اون اومد پسندید ولی تو نپسندیدی در سطحت نبودن! بعد ممکنه خودشون بفهمن و طبق چیزی که اینجا زیاد تاپیک میزنن طرف بره و نیاد! 

اونا دو ساله راجب من و خونوادم تحقیق کردن و ما هم بعد تماسشون تا حدودی تحقیق کردیم و به شناخت کلی رس ...

مهم اینکه پسر رو هم ببینی وخارج از منزل حرف های اولیه رو بزنی بعد پدر ومادرها باهم صحبت بکنن