2777
2789
عنوان

آیا شما آدم های دقیقی هستید؟!

154 بازدید | 11 پست

دیروز که زنگ زدم کتابفروشی تا بپرسم سفارش های اینترنتی رو کی میارن، گفت : فردا ارسال میشه 

گفتم : توی توضیحات نوشتم که چون بچه ی کوچک دارم بی زحمت پنج به بعد بفرستید که همسرم خونه باشه، چون نمیتونم بیام پایین تحویل بگیرم

گفت : آبجی جان، ما دو مدل ارسال داریم، یکی از 10صبح تا سه، یکی از سه عصر تا 9 شب

گفتم خب بی زحمت سه به بعد ارسال کنید 

گفت : باشه، اومد اونجا فوقش بگید بذاره داخل آسانسور بعضیاشون میان خودشون تحویل میدن 

گفتم : نه میدونم هیچکدوم از پیکی ها نمیتونن موتورشون رو با امانتی ها رها کنن، همون سه به بعد بفرستید خوبه

گفت : باشه التماس دعا 

گفتم خداحافط 

امروز آقای پیکی ساعت 10و نیم توی کوچه بود و گفت داره میاد، دیگه نگم که چجوری لباس پوشیدم و لباس تن دخترم کردم برم پایین و با چه زحمتی کتاب ها رو گرفتم، و اون آقای پیکی بیچاره هم پانزده دقیقه معطل شد

ازش تشکر کردم، یکم هم بیشتر پول دادم 

مگه خدا توی قرآن نگفته "فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّهًٍْ خَيْراً يَرَهُ وَ مَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةًٍْ شَرًّا يَرَهُ" 

چرا خب؟! مذهبی بودن که "التماس دعا آبجی جان "گفتن نیست

ظلم های بزرگ از همین چیزا های کوچک شروع میشه... 

با موتور توی پیاده رو رفتن 

نصف شب داد زدن 

صدای بلند آهنگ داخل ماشین 

دقت نکردن توی کار 

نصیحت#

همینجوری#

بخیل_نیستم_بخشیدمش#

ولی_دقت_خوب_چیزیه#

مسلمان_واقعی_باشیم#  

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

خوب شاید یادشون رفته آخه سفارش زیاده ک 

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی کی سفارش دادی و از کجا؟

یسری کتاب از یه سایت سفارش دادم، توی تاپیک قبلیم عکس کتابا هست

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خوب شاید یادشون رفته آخه سفارش زیاده ک 

بله ولی خب لازم نبود قولی بده نتونه انجام بده 

یسری کتاب از یه سایت سفارش دادم، توی تاپیک قبلیم عکس کتابا هست

اخه منم میخام سفارش کتاب بدم میخام ببینم اگ در عرض یکی دو روز میاره از اونجایی ک شما سفارش دادی سفارش بدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
اخه منم میخام سفارش کتاب بدم میخام ببینم اگ در عرض یکی دو روز میاره از اونجایی ک شما سفارش دادی سفار ...

اره من جمعه شب سفارش دادم، ولی کتاب های مذهبی بیشتر داره

"مذهب بوک "

یچیزی بگم منم اینجور چیزا رو خیلی دیدم

بعضی وقتا ناراحت میشم از اینکه هیچکس وظیفه و کارش رو درست انجام نمیده(اطراف من البته)

هی دعا دعا میکنم بعدا که خودم واقعا شاغل شدم اینجوری نشم که فقط بخوام از سر خودم باز کنم🙄