2777
2789
عنوان

چت شوهرم با ی دختر و دیدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشتریم شمارشو بده😂😂😂

یاللعجب#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بنظرم شوهرت نباید اثلا جوابشو میداد ینی چی سلام ممنون باید همون اول میگفت شما دختره خیلی خل بوده اول کاری میخاست بکنه منم بجای شوهرت بودم ردش میکردم اگ سنجیده تر عمل میکرد مخشو میزد گوش شوهرتو بکش عزیز جان😛

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
بنظرم شوهرت نباید اثلا جوابشو میداد ینی چی سلام ممنون باید همون اول میگفت شما دختره خیلی خل بوده اول ...

خب عزیزم کف دستشو که بو نکرده شاید کارش طوری باشه که مشتری خانوم هم داشته باشه نمیهش از اول با چوب دنبال کنه مردمو که 😐😐😐😂😂😂😂😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

جالب اینجاست که پروفایلش شوهرم عکس خودش و دخترمون تو بغلشه

فکر کردی برای اونا مهمه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
خب عزیزم کف دستشو که بو نکرده شاید کارش طوری باشه که مشتری خانوم هم داشته باشه نمیهش از اول با چوب د ...

ن اول بایدمیگفت شما ببخشید من حساسم معذرت شایدم حق باشماست

عزیزم مشتری خانم و آقا مییاد دایرکت سفارش،میده فکر کرده مشتریه

اها خوب نمیدونستم شرمنده