براش نوشته بود سلام خوبی؛؛ شوهرم گفته سلام ممنون؛؛ بعد دختره بش گفته گوشیم از دستم افتاد شوهرم نوشته بسلامتی دختره گفته دوربین بالا نمییاد ۱۵۰ خرجش میشه میزنی به حسابم بعد برات میفرستم؛ شوهرم نوشته مگه منو میشناسی اون گفته نه ؛؛ بش،گفته پس چرا ازم درخواست پول داری؛: بش گفته خب می شناسیم دیگه کم کم؛؛ شوهرم گفته شرمنده شلوغه سرم مشتری نیستم برو به یکی دیگه بده ۱۵۰ قیمت خوبیه😂😂
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بنظرم شوهرت نباید اثلا جوابشو میداد ینی چی سلام ممنون باید همون اول میگفت شما دختره خیلی خل بوده اول ...
خب عزیزم کف دستشو که بو نکرده شاید کارش طوری باشه که مشتری خانوم هم داشته باشه نمیهش از اول با چوب دنبال کنه مردمو که 😐😐😐😂😂😂😂😂
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫