2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 18 پست
من خودم دو بار خودکشی کردم که دفعه دوم داشتم میرفتم الحمدالله خدا بازم بهم عمر دوباره داد. چنان پشیم ...

واقعا راهکارای موثر میدن؟

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم اونا ترکم نکردن اونا موندن تا ذره ذره جونمو بگیرن 😞

خب شاید رفتار خودتم یکم مشکل داره. مشکلشون باهات چیه؟ تاحالا فک کردی شاید, ایراد از خودت باشه؟ گاهی ما فک میکنیم خودمون بی, ایرادیم

خب شاید رفتار خودتم یکم مشکل داره. مشکلشون باهات چیه؟ تاحالا فک کردی شاید, ایراد از خودت باشه؟ گاهی ...

ن اصلا من همچین فکری نمیکنم من بی ایراد نیستم ولی خوانوادمم خیلییی مشکل دارن مخصوصا مامانم ب خون من و شوهرم تشنست فقط میدونم از خواهرم بد تر نیستم مامانم هیچ چی نمیگه ولی من کافیه پامو کج بزارم 

شما خودت فک کن من۱۶سالمه نصفش ک هنوز بچه بودم اون نصفشم فقططط شوهش و کتک😔از دست خوانوادم سریع عقد کردم حالا مامانم منو از چشم خوانواده شوهرمم انداخته فک کن ب خواهرم فقط گفتم خر یهههه فوهشایییی ببین بد ترینش بهم داد بعدم گفت گمشو برو دیگع هم نیا رفتم بابام اومد منو بزور برگردوند مامانمم هرروز میگه کی گفت برگردی اونا نخواستنت بیرونت کردن ک اومدی هرروز فوهش هرروز منم چقد میتونم تحمل کنم چیزی نگم و...

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم