2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
چطوری❤❤برم شام بفرما😁 من اون ۲۰تا صلوات رو میشه بردارم برا خودم؟😶

کل نذر نیازهارو صلوات ها فاتحه ها رو خداجونم 🙄پسم بده بفرستم برای یکی دیگه

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل نذر نیازهارو صلوات ها فاتحه ها رو خداجونم 🙄پسم بده بفرستم برای یکی دیگه

والا🤨بی لایق

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
با سلام

سلام سلام صد تا سلام 

چقد دلم برا جمعمون تنگ شده بود ها

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام سلام صد تا سلام  چقد دلم برا جمعمون تنگ شده بود ها

خداروشکر از عزا درومدیم😃😃😃😃

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
آرامو باید صبح ببرم باشگاه😐

سامی نرفت ک . گفت مهمون دارم ینی ک ینی🙁

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خداروشکر از عزا درومدیم😃😃😃😃

وای😂من ک نمی بخشم 🤕☹️

فک کنم امروز رفته بود برای لایت موهاش

اااا الان لایت کردع ینی؟ 😃😍