2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124898 بازدید | 28510 پست
   نوه عمشم  قربونت برم من ❤

😂همون اخه یه بار باش شبش قهر کرده بودم این هیچ نفهمیده بود، فرداش غروب زنگ زده ک کجایی زنگ نزدی نگرانت شدم. منم سرد جواب دادم ک خونه ام، اینم خنگ اصن متوجه نشد ک😐 منو بگو از صب چقد فحش میدادم بهش تو دلم😂😶

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
   نوه عمشم  قربونت برم من ❤

من برم ناهار بچه ها رو بدم. سامی میخواد بره مدرسه. اینقد کار دارم نزدیک عروسی . همه قاطی پاتی شده نمیرسم🥺🤕

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂همون اخه یه بار باش شبش قهر کرده بودم این هیچ نفهمیده بود، فرداش غروب زنگ زده ک کجایی زنگ نزدی نگر ...

😆😆😆😆

باهوشنگم اینطورم 

امروز فهمیدم قهره باهام 😆😆

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
😆😆😆😆 باهوشنگم اینطورم  امروز فهمیدم قهره باهام 😆😆

خخخخ اون واسه چی باتو قهره😂؟ 

هوشنگ😂😂🤦

من برم ناهار بچه ها رو بدم. سامی میخواد بره مدرسه. اینقد کار دارم نزدیک عروسی . همه قاطی پاتی شده نم ...

بعد برام تعریف کن چی کردی 

منم امروز مغازم 

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
خخخخ اون واسه چی باتو قهره😂؟  هوشنگ😂😂🤦

یه روز صبح گفت وایستامسیرو باهم بریم من گفتم نه دوست دارم تنها برم .نگو بهش برخورده 😕🤣🤣🤣

جهندددددم

یه روز صبح گفت وایستامسیرو باهم بریم من گفتم نه دوست دارم تنها برم .نگو بهش برخورده  ...

حق داشته قهریده منم بودم قهر میکردم😐

بی احساس کی بودی تو😂🤦