2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124914 بازدید | 28510 پست
ناخوشی ها ازدل بی ذوق ماست  ذوق اگرباشد همه دنیاخوش است

حقیقت اینه ک جبران خلیل جبران میگه:

يكديگر را دوست بداريد ، اما از عشق زنجير مسازيد

بگذاريد عشق همچون دريايي مواج ميان ساحلهاي جانتان در تموج و اهتزاز باشد

جامهاي يكديگر را پر كنيد اما از يك جام منوشيد

از نان خود به يكديگر هديه دهيد اما هر دو از يك قرص نان تناول مكنيد

با شادماني باهم برقصيد و آواز بخوانيد اما بگذاريد هر يك براي خود تنها باشيد

همچون سيمهاي عود كه هر يك در مقام خود تنها است ، اما همه با هم به يك آهنگ مترنمند

دلهايتان را بهم بسپاريد اما به اسارت يكديگر ندهيد

زيرا تنها دست زندگي است كه مي تواند دلهاي شما را در خود نگاه دارد

در كنار هم بايستيد اما نه بسيار نزديك : از آنكه ستون هاي معبد به جدايي بار بهتر كشند و بلوط و سرو در سايه هم به كمال رويش نرسند

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت اینه ک جبران خلیل جبران میگه: جبران خليل جبران يكديگر را دوست بداريد ، اما از عشق زنجير مسازي ...

@__lover__ تو هم بخون اونی ک دیدی تو واقعیت خیلی اذیت کننده ست،ک خاتون گذاشت رفت ☝️

هرچند مدافع شیرزادم هنوز

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
@__lover__   تو هم بخون اونی ک دیدی تو واقعیت خیلی اذیت کننده ست،ک خاتون گذاشت رفت ☝️ هرچند ...

ارغوان خاتون رو دیدی؟ خب شیرزاد خیلی دوستش داشت💔🥺

خوندم پستتو جالب بود چن بار خوندم تا حالیم شد اونم نصفه کاره😂 دوستمونو تگ کنم بیاد تحلیل کنه  ب زبان رسا🥰😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ارغوان خاتون رو دیدی؟ خب شیرزاد خیلی دوستش داشت💔🥺 خوندم پستتو جالب بود چن بار خوندم تا حالیم ش ...

😂😂😂😂😂😂😂

ارغوان خاتون رو دیدی؟ خب شیرزاد خیلی دوستش داشت💔🥺 خوندم پستتو جالب بود چن بار خوندم تا حالیم ش ...

نه خیلی شلوغم😪وقت نمیشه الان سرتکالیف ارامم

😂😂😂😂😂😂😂

والله چی فککردی راجع ب من😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بهار گفت افطاری دعوته؟

نمیدونم باهاش حرف نزدم ک 

میگم اعلاناتمو پاک میکنم ب یک جای تاریخی رسیدم😂😂😂

وااای کجا ارغوان😂😂😂 

حقیقت اینه ک جبران خلیل جبران میگه: يكديگر را دوست بداريد ، اما از عشق زنجير مسازيد بگذاريد عشق هم ...

خیلی زیبا بود عزیزم 

ممنونم 🙂❤

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤