2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126423 بازدید | 28510 پست
ببرش برای خودت 😂😂

بهااار من از دیروز هنوز دپرسم😃😂😂😂😂 با اون لایکت 😆😆😆

@august1991 ارغوان دیروز بهار یه جا یکی از پست هامو لایک کرد برگام ریخت😑 اصن جرات نمیکنم جایی پست بزارم فک میکنم الان بهار ببینه 😆😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بهااار من از دیروز هنوز دپرسم😃😂😂😂😂 با اون لایکت 😆😆😆 @august1991   ارغوان دیروز ب ...

کجا😃

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
تولدش مبارک بهار جان😍🥰همیشه تنش سلامت باشه و باعث افتخارت بشه🙂🥰🥰🥰🥰

ممنونم ازدعای قشنگت عزیزم 🥰😍

اگه این کنه بره عکس میدم 🤕

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
بهااار من از دیروز هنوز دپرسم😃😂😂😂😂 با اون لایکت 😆😆😆 @august1991   ارغوان دیروز ب ...

بهار مگه سایتم میاد ازمن بدتر شده ک

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

چطوری انقد صفحه دارههههه؟؟؟ چجوری مال دوسال پیشههههه هنوزم تو تازه هاست؟؟؟ چی میگید توش؟؟؟

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
اومدم گل اب بدم نشستم از کیه پیش گل😶یادمم رفت اب بدم

😍😍😍😃😃😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

درسته سرم شلوغه ولی حواسم هست 😂😂😁

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
چطوری انقد صفحه دارههههه؟؟؟ چجوری مال دوسال پیشههههه هنوزم تو تازه هاست؟؟؟ چی میگید توش؟؟؟

شعر میگیم

شب شعر داریم

باشه😄

ب مهمونش هی میگه کنه😶 خوب شد دیروز نرفتیم هاااا😂😂😂😂

درسته سرم شلوغه ولی حواسم هست 😂😂😁

ینی تا این حد😂😂😂😶 

ب مهمونش هی میگه کنه😶 خوب شد دیروز نرفتیم هاااا😂😂😂😂

همون

من یواش نشستم سرجاش

خوب شد اون دونفرو نبردیم😂😂😂😂😂