2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126782 بازدید | 28510 پست
ظرفای ناهارو گذاشتم تو ماشین کاسه م شکست☹️

مبارک ظرفشوییت😂😂😂

قبلش شکست یا بعدش😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مبارک ظرفشوییت😂😂😂 قبلش شکست یا بعدش😆

ظرفشویی ک مال ۱۰سال پیشه.

نه از دست ارام افتاد😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مبارک ظرفشوییت😂😂😂 قبلش شکست یا بعدش😆

اون پستتو چرا پاک کردی

خون تو رگهاش بود

من بهش میگم نوشتی پاک کردی

ب فلانی😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
علیک سلام  آره خب فرستنده و گیرنده ی پیام مهمه

اونو دیگه باید از دریا بپرسین . نویسنده اش دریاست. من خیلی سر در نمیارم.

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اونو دیگه باید از دریا بپرسین . نویسنده اش دریاست. من خیلی سر در نمیارم.

چه خشن😕شخصیتتو نشون میدی😂😂

چه خشن😕شخصیتتو نشون میدی😂😂

ارغوان مهمون دارم نخندون منو 😂😂😂🤣🤣🤣 شرایط بسیار بحرانیه😂😂🤣🤣🤣

ارغوان مهمون دارم نخندون منو 😂😂😂🤣🤣🤣 شرایط بسیار بحرانیه😂😂🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

از سیروس نگی حالا پیش یارو

😂😂😂😂😂 از سیروس نگی حالا پیش یارو

هم غروبی چن بار اومدم بگم. موقعیتش بود اخه😆😆😆

تو ک گفتی یاد خودم افتادم از خنده مردم🤣🤣🤣🤣😆😆😆

هم غروبی چن بار اومدم بگم. موقعیتش بود اخه😆😆😆 تو ک گفتی یاد خودم افتادم از خنده مردم🤣🤣🤣🤣😆😆 ...

نگو بابا زبونتو بِدار

هم غروبی چن بار اومدم بگم. موقعیتش بود اخه😆😆😆 تو ک گفتی یاد خودم افتادم از خنده مردم🤣🤣🤣🤣😆😆 ...

من همش فکر میکنم نی نی یار مثل ی بنده خدایی میاد میخونه میره ی چی یادش میفته ب ما تذکر میده😂😂😂😂😂

این شعرو 

عاهان الان متوجه منظورتون شدم . 

اون شعر رو من از اول تاپیک ، کپی کردم .