2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
جرات داره منو گزارش بزنه الکی که گزارش نمیزنن  اگه بزنه ادمه مریضیه

تو خو غریبه نیستی،همچینم الکی نبود😂😂😂🤣 چار تا گل‌مصنوعی دوستمون داده بود ب من و عموم. اونم چشمشون اومد گزارش زدن🤣🤣😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خو غریبه نیستی،همچینم الکی نبود😂😂😂🤣 چار تا گل‌مصنوعی دوستمون داده بود ب من و عموم. اونم چشمشو ...

حسود🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نخندا بهش میگم.این مسخره بازیارو درمیاری گل نمیده😂😂😂

این دفعه واقعا خندم گرفت ب گزارش زن هااا🤣🤣😂😂 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تو خو غریبه نیستی،همچینم الکی نبود😂😂😂🤣 چار تا گل‌مصنوعی دوستمون داده بود ب من و عموم. اونم چشمشو ...

وا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
حسود🙄

بیا اینام مال خودت🙁🌺💮🌸 ببین اصن بدردت میخوره🥺☹️😂😂😂

وا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

تقصیر ساری شد ب بارکد گفت چرا گلاتو میدی ارغوان همش

اونم مجبوری گل پلاسیده هاشو داد ساری😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
دلت گزارش میخواسته هاا🙁 نی نی یار اومد هممون رو تهدید کرد و رفت🙁☹️ اون دوستمون رو بددددد جور تهدید ...

وا مگه الکیه 

نی نی یارم بعضی مواقع اذیت میکنه ها

وا مگه الکیه  نی نی یارم بعضی مواقع اذیت میکنه ها

گفت چت نکنید تازه داشتیم عیدوتبریک میگفتیم

تقصیر ساری شد ب بارکد گفت چرا گلاتو میدی ارغوان همش اونم مجبوری گل پلاسیده هاشو داد ساری😂😂😂😂😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣 بیا ساری هی گفتم گل میخوای بیا خودم بهت میدم قشنگ قشنگ شو میدم

گفت چت نکنید تازه داشتیم عیدوتبریک میگفتیم

بگو مگه تبریک عید گفتن هم ممنوعه 

اونجوریه نباید هیچ مردی عضو سایت بشه

دم اونم گرم از رو نرفت بازم پلاسیده داد بهش😂😂😂😂😂😂

هر چی رز داشت دادش ارغوان اخرش هم دسته گل 💐داد😂😂😂 گفتم بسه باباااااا فردا ارغوان همه اینا رو میخواد بکنه تو‌چشم ما 😂😂😂😂