2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126750 بازدید | 28510 پست

سلام صبحتون بخیر و شادی

@august1991  

@__dreamer__ بهار هیچ معلومه کجایی 🙁😐؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@دانلود    

اااااا بیداری😍😃

سلام 🖐️صبح تو هم بخیر باشه 😍😍

ان شالله روز خوبی داشته باشی

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام عزیزم صیح بخیر خوبی  

قربونت خوبم من، تو خوبی؟

چه خبرا؟ 

از صب دارم تو سایت علاف میچرخم 😬😐

اره خوبم یکم عصبیم فقط  شب نخوابیدم  الانم خوابم نمیاد

حق داری 😔 خودتو سرگرم کن بهش فک نکن

عزیزم تاپیک دوستانه اس❤️

آهان مرسی😘

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
سلام صبحتون بخیر و شادی @august1991     @__dreamer__   بهار هیچ معلومه کجایی  ...

سلام صبح بخیر❤بیا پشت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام صبحتون بخیر و شادی @august1991     @__dreamer__   بهار هیچ معلومه کجایی  ...

سلام عزیز دل بهار

خوبی مهربونم 😍

ببخشید بابت نبودنم .خودمم دلم برات تنگ شده یه عالمه 💔💔

ولی نمیتونم بیام سایت 

تالنگ ظهرمیخوابیم شب ها باعقاب مثل تازه عروس ها مهمونی میریم 😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
قرار بود غروب بیاییم همه فامیلاشون اومدن اونجا چه خبر بود🙄

سلام خانم خانم ها چطورمطوری🥰😃

خوبی خانواده خوبن؟

پارسال یادته دورهمی باجاری ومادرشوهرت داشتی تا دیروقت بیدار بودین میگفتین میخندیدین😃😄

یادش بخیر .میومدی تاپیک باهم حرف میزدیم 

سلام خانم خانم ها چطورمطوری🥰😃 خوبی خانواده خوبن؟ پارسال یادته دورهمی باجاری ومادرشوهرت داشتی تا ...

سلام ستاره سهیل.🥰

ارهههه🥰🥰🥰🥰امسال جاری جانم رفته جایی سفر دورهمی مون بهم خورده.

امسالم ک شما نیستی گلم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام ستاره سهیل.🥰 ارهههه🥰🥰🥰🥰امسال جاری جانم رفته جایی سفر دورهمی مون بهم خورده. امسالم ک شما ...

بپر پشت 

چقدر دلم تنگتونه