2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پروازتون ساعت چنده؟

ساعت نه اینا 😂

با ماشین شخصی میریم ازونور سوار کشتی میشیم 😶🙄😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تو شخصی برنامه دادم بهت ک😜

الان تازه گرفتم چی شد 😂😂😂🤣🤣🤣🤦 حواسم‌پرت یه جا دیه شد 😐🤦

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساعت نه اینا 😂 با ماشین شخصی میریم ازونور سوار کشتی میشیم 😶🙄😃

چه خوب ماشین میتونید با لندیگراف ببریدا😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
الان تازه گرفتم چی شد 😂😂😂🤣🤣🤣🤦 حواسم‌پرت یه جا دیه شد 😐🤦

😶اونجا فعلا ۶۰ ب ۴۰ هست 

ما اماده ایم منتظر اوناییم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چه خوب ماشین میتونید با لندیگراف ببریدا😶

چی هست 😶؟  بزاریم تو کشتی با خودمون ببریم ینی؟ 

😶اونجا فعلا ۶۰ ب ۴۰ هست  ما اماده ایم منتظر اوناییم

اونجا نت میگیره؟ 😂😂

😂😂

ببینی بهار کجاست😶😍

آلمان چی شد پس؟