2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خاااااااااااک عالم برسرشون  اعصابم خورد شد 😤😤 سیاه بخت بشه اون مرتیکه به دردنخور 😭😭

شل کن😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
زنگ‌زد گفت نمیام پیشت انقد گریه کردم  اما ته صداش بغض بود میدونستم یادش دادن . گوشیو ک دادم م ...

خودتو نگاه کن

مگه پدرمادرتو ول کردی؟؟؟.اونم  تو رو ول نمیکنه

روزایی ک اونجا حالش خوبه تو هم خوب باش کار کن و آینده خودتو و احسانو درست کن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سامیار دیروز ازین ماشین رباتی ها براش خریدم  انگار دنیا رو دادن بهش😃😍 تا نرینه بهش ، ول نمی ...

😶🙁

سامیار دیروز ازین ماشین رباتی ها براش خریدم  انگار دنیا رو دادن بهش😃😍 تا نرینه بهش ، ول نمی ...

منم دیروز تاحالا ۴تا لاک😐دوتا کلیپس خریدم.خدامیدونه لاکهارو کی بماله ب لباسهاش😬🙁

منم دیروز تاحالا ۴تا لاک😐دوتا کلیپس خریدم.خدامیدونه لاکهارو کی بماله ب لباسهاش😬🙁

ااا اومدی😃 من رفتم یکم کار کردم باز اومدم سر گوشی🙁😬

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا اومدی😃 من رفتم یکم کار کردم باز اومدم سر گوشی🙁😬

تقصیر بابای ارامه زنگ زد

گوشیو برداشتم باز

تقصیر بابای ارامه زنگ زد گوشیو برداشتم باز

ن ب من کسی نزنگید ک 😶 رفتم سرویس رو شستم‌. همش یاد دسشویی شما بودم😂😂😂 یادته عکس داده بودی مث گل شده بود😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اومدی😂😂😂😂😂😂من فکم درد گرفته

😂😂😂🤣🤣🤣