2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
سلام صبح بخیررررررر

سلام عزیزم صبح شمام بخیر باشه گلم😍😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم  💋💋💋  صبحونه خوردی

ن الان گوشی بدست سر سفره ام 

بفرمایید😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها من پیام دادم ب باباش ک احسان فردا بیار ببینمش دلم‌میخادش.

گوشیم زنگ خورد ج دادم احسان پشت خط بود 

میگفت مامان

بابا میخاد منو ببره شهربازی نمیام پیشت 

انقد گریه کردم 

بچمو میشناسم فهمیدم اون حرفا برا خودش نیس 

گوشیو دادم مامانم صدا مامانمو شنید گفت دلم‌برات تنگ شده مامان جون. 

دلم‌تیکه تیکه شد گفت نمیام‌پیشت 😔

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
سلااااام من جای تو و احسان ذوق کردم😍😍😍😍😍😍😍😍امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشی😍🥰🥰🥰

زنگ‌زد گفت نمیام پیشت انقد گریه کردم 

اما ته صداش بغض بود میدونستم یادش دادن .

گوشیو ک دادم مامانم چون از قبل دیکته نکرده بودن بهش با مامانم چطور بحرفه بچه کلا لحنش برگشت 

گفت مامان جون دلم برات تنگ شده 

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
بچه ها من پیام دادم ب باباش ک احسان فردا بیار ببینمش دلم‌میخادش. گوشیم زنگ خورد ج دادم احسان پشت خط ...

خاک بر سرشون 

یادش دادن فاطمه

فدات شم هیچ خودتو ناراحت نکن. تا کی میخوان یاد بچه بدن؟ خودش ک یکم بزرگتر شه خودش اونا رو ول میکنه میاد . اینو مطمین باش

😔😔😔

سرتو بگیر بالا 

باباش لیاقت نداشته. خاک برسرش کنن ک دارن با اینده یه بچه بازی میکنن

بچه ها نمیدونم براش لباس بگیرم اسباب بازی بگیرم  چی بگیرم  یعنی خوشحال میشه یعنی میدن بپ ...

ببین بنظرم لباس نگیر. اسباب بازی بگیر. ندن بازی کنه هم یادش میمونه. 

بچه ها نمیدونم براش لباس بگیرم اسباب بازی بگیرم  چی بگیرم  یعنی خوشحال میشه یعنی میدن بپ ...

اسباب بازی بخر😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤