2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شب بخیر ارغوان جووونم ❤️❤️💋  خوب بخوابی ☺️☺️🤗🤗🤗

آذین جون فهمیدی ک کار کی بود😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
آذین جون فهمیدی ک کار کی بود😂😂😂😂

اره فهمیدم تابلو بود کارش 

یکی رو ادم بشناسه با اخلاقش اشنا باشه 

حدس زدنش کار راحتیه

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اره فهمیدم تابلو بود کارش  یکی رو ادم بشناسه با اخلاقش اشنا باشه  حدس زدنش کار راحتیه

من واقعا متاسفم

کاریش نمیشه کرد

حالا تا صبح پستای مارو گزارش بزن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من واقعا متاسفم کاریش نمیشه کرد حالا تا صبح پستای مارو گزارش بزن

🤣🤣🤣🤣 از حرص خوردن از اینکه ما دورهم هستیم حرص میخوره وگرنه ریپ بدی زده نشده 

🤣🤣🤣🤣 از حرص خوردن از اینکه ما دورهم هستیم حرص میخوره وگرنه ریپ بدی زده نشده 

آذین جان من برم بخوابم.حالا قراره با همه بچه ها بریم یجایی 

همه بچه ها هستن اونجا مزاحم نیست بهت میگم🥰

آذین جان من برم بخوابم.حالا قراره با همه بچه ها بریم یجایی  همه بچه ها هستن اونجا مزاحم نیست ب ...

باشه عزیزم 

دقیقا 

شبت بخیر عزیزوم❤️❤️❤️🤗🤗

سلام خوبی نازگل؟  عاره زیاد تو انلاین هاست  بچه ها میگن لایک و ریپ و تگ نزنیم ک دیگه نیا ...

سلام سارینا جان عزیزم 

خب توی انلاینها هست ک هست من چه کنم !

نی نی بار حاضر امروز تگش میکنم ک بهتون بگه کیه چیه اینم نشه حکایت تاپیک نیکی میرفت هوا ب خاطر ریپ‌هاشون نیکی میامد میگفت تو گزارش زدی و دوستانش میامدن لایک میزدن !

@نی_نی_یار_3‍ 

@نی_نی_یار_پنج‍ 

عزیزان تشریف بیارید یک کاربر هست منم نمیدونم کیه چیه به منم درخواست دوستی داد رد کردم توی تاپیک دوستانه @royayezendegi هم تگش کردم ک به جا نیاوردمش فقط ب لایک بسنده کرد گفتن اینجا حضور داره امدم اینجا تگش کردم تبریک هم بهش گفتم اونم جواب داده اینکه کیه ممنون میشم رسیدگی کنی چون کاربرهای اینجا معترضن ک  چرا درخواست اینارو ق نکرده یا ریپ نزده !!!

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلام سارینا جان عزیزم  خب توی انلاینها هست ک هست من چه کنم ! نی نی بار حاضر امروز تگش میکنم ک ...

😶🤦

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

@نی_نی_یار_پنج     سلام صبح بخیر عزیزم این کاربر کیه  @mrimrstami   ؟؟

🤦🤦بس کن تروخدا

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....