2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه خدایی قشنگه  از کرج خریدی  فردیس چیزای خیلی شیکی داره خیلی دلم میخواد بیام اونجا خرید

اره ولی من فردیس نیستم

جهانشهرم

ولی اینا رو چهارراه طالقانی خریدم😃

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اره ولی من فردیس نیستم جهانشهرم ولی اینا رو چهارراه طالقانی خریدم😃

یادمه گفتی کرجم ولی نگفتی کجای کرج 

من پنج فلکه اشو میشنام با فردیس با یه جای که میگن بالای کرجه 

چهار راه طالقانی الان یادم نیست کجاست اینقدر ذهنم خسته است باور میکنی 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
یادمه گفتی کرجم ولی نگفتی کجای کرج  من پنج فلکه اشو میشنام با فردیس با یه جای که میگن بالای کر ...

خدا قبول کنه بالاییم😶

چهارراه سمت میدون شهدا و اینا.

اگه اومده باشی همش کیف و کفش و چرم وغیر چرم فراوونه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خدا قبول کنه بالاییم😶 چهارراه سمت میدون شهدا و اینا. اگه اومده باشی همش کیف و کفش و چرم وغیر چرم ...

وای بالاشهر جهانشهر رو شنیدم ولی فکر کنم نرفتم اگه رفتم یادم نمیاد قبلا خیلی میومدم کرج مجردی الان نه .

افرین الان یادم افتاد 

اصلا الان ادرس خونمونو بپرسن نمیتونم بگم 😜🙃🙃🙃

وای بالاشهر جهانشهر رو شنیدم ولی فکر کنم نرفتم اگه رفتم یادم نمیاد قبلا خیلی میومدم کرج مجردی الان ن ...

😂😂😂😂😂اره مشغله زیاده

ما خیلی سال اینجاییم.شاید ازدوران راهنمایی.قبلش میدون توحید بودیم میدون  شاه عباسی قدیم ک الان دیگه میدون نیست اونجا مرکز شهره.

😂😂😂😂😂اره مشغله زیاده ما خیلی سال اینجاییم.شاید ازدوران راهنمایی.قبلش میدون توحید بودیم میدون & ...

اره بابا 

اخی میدون توحید نگو نگو خیلی خاطره دارم ازش 

اره بابا  اخی میدون توحید نگو نگو خیلی خاطره دارم ازش

اوهوم.

بعدش اومدیم اینجا با پدرشوهرم اینا همساده شدیم.بعدم ک اونقدر همسایه موندیم تا عروسشون شدم😍😃😃😃

اونموقع خونه هامون ویلایی بزرگ بود الان همش شد اپارتمان🥲

اوهوم. بعدش اومدیم اینجا با پدرشوهرم اینا همساده شدیم.بعدم ک اونقدر همسایه موندیم تا عروسشون شدم😍 ...

اخی چه جالب به سلامتی همیشه تا به خوشی پیش هم بمونید 

اره من از اپارتمانی متنفرم 

بدم میاد 

اخی چه جالب به سلامتی همیشه تا به خوشی پیش هم بمونید  اره من از اپارتمانی متنفرم  بدم می ...

فدات بشم😍😍😍😍همینطور شما