2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
سلام ارایشگاه معطلت کرده با مردم چیکار داری😒😐

ن اخه یه لنگه پا از بالا نگاه میکردن گفتم بیان پایین نگاه کنن🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تقصیر من نیست صاحب تپه لوسم کرده😂😂😂😂😂

😂😂🤣🤣❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دور از جون،ن من بی شخصیتم😂😂😂😂😆😆 اصن ارغوان ، فامیل بهار شخصیت خودشو نشون داده😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂نه اون بنده خدا لای منگنه بود

حالا من میگم بهار واقعنی غرقش کرده که من نبودم تو بیخود بساط شادی راه انداختی😂😂😂😂

موضوع دوم اون عکاسه ک دید نمبتونه پیدامون کنه همه رو بجون هم انداخت😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ن اخه یه لنگه پا از بالا نگاه میکردن گفتم بیان پایین نگاه کنن🙄

دید از بالا قشگنتره😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂😂😂😂نه اون بنده خدا لای منگنه بود حالا من میگم بهار واقعنی غرقش کرده که من نبودم تو بیخ ...

ای خدا🤣🤣🤣😂😂

و اما موضوع دوم ، مقصر موضوع اول بوده🙁😒 بهار قراره غروبی گونی کلک و پرشو بیاره تحویل بده😂😂😂

ای خدا🤣🤣🤣😂😂 و اما موضوع دوم ، مقصر موضوع اول بوده🙁😒 بهار قراره غروبی گولی کلک و پرشو بیاره ت ...

اهان یادم نبود تو ب عکاس ارادت داری😐نمیخوای قبدل کنی مقصره🙄😂😂😂😂😂

ای خدا🤣🤣🤣😂😂 و اما موضوع دوم ، مقصر موضوع اول بوده🙁😒 بهار قراره غروبی گونی کلک و پرشو بیاره ت ...

دلمون برای اصل موضوع تنگ‌شد کلیدم نداد بهتون😝😝😝😝😎😎چقد جستجو زد تا بتونه معنی دقیق بده😃

ای خدا🤣🤣🤣😂😂 و اما موضوع دوم ، مقصر موضوع اول بوده🙁😒 بهار قراره غروبی گونی کلک و پرشو بیاره ت ...

مثلا من نبودم تو بیخود بااین دوتا ب خصوص با ارغوان بی شخصیت😀😂هرُّ و کِر راه انداختی😐🙄😂😂😂😂

دلمون برای اصل موضوع تنگ‌شد کلیدم نداد بهتون😝😝😝😝😎😎چقد جستجو زد تا بتونه معنی دقیق بده😃

اوهوم😂 باور کن رفت کل گوگلو زیر و رو کرد😂😂😂🤣 

منم جدی نگفتم که      

من از کیّه واسادم دم در😒 

من رو حرفت حساب باز کرده بودم ☹️😂

من از کیّه واسادم دم در😒  من رو حرفت حساب باز کرده بودم ☹️😂

قرار ما ساعت ۶غروب یه وانت کلک پر میفرستم برات  

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤