2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
#سارینا عزیز #بهارجان #ارغوان مهربون  #نیکی عزیز #بارکد محترم  #مستر________ ...

سلام عزیز دلم 

ممنون بابت دعای قشنگت 

پیشاپیش ان شالله سال خوبی داشته باشی ب دور از غم و غصه❤️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام صبح بخیر  صبح بخیر  احوال پنج شنبه اخر سال

سلام عزیز دلم 

من خوبم مرسی 

تو خوبی؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیز دلم  من خوبم مرسی  تو خوبی؟

خوبم فدات 

فقط خسته ام کار خونه تموم تمیشه چرا برای من مونده همش 😭😭😭😭😭😭😭

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
خوبم فدات  فقط خسته ام کار خونه تموم تمیشه چرا برای من مونده همش 😭😭😭😭😭😭😭

خب حالا تو هم کم لوس کن😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  خیلی سخته خدایی دهنم کج شد

😂😂🤣🤣خسته نباشی گلم😘

تصورقیافه من وتو ازدید بعضی ها    

اوهوم😂😂🤣🤣 اینم ارغوان😂😂🤣🤣

ژوووووون کی بیام 😃😁😁😁

تبعیض تا ب کی 😂😂🤣 بشکنه دستی ک نمک نداره😂😂😂🤣🤣🤣

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز