2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
میگم ارغوان هنوزم هیچی نگم بهش 😐😐😐😐 امروزم نیومده هنوز🙁

زنگ بزن بگو داری شورشو درمیاری کم کم ک😶بیا ماهم ببر

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
زنگ بزن بگو داری شورشو درمیاری کم کم ک😶بیا ماهم ببر

والله خب 

از کیه داشتم برا بهار غر میزدم😂 بعد از کلاس سامیار میخوام گوشیمو خاموش کنم . بچه ها نبودن نگران نشین.

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله خب  از کیه داشتم برا بهار غر میزدم😂 بعد از کلاس سامیار میخوام گوشیمو خاموش کنم . بچه ها ...

فداااااات 🙌🏻😍

اگه نمیاد بیایم ببریمت بریم طالقون 🤕

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
والله خب  از کیه داشتم برا بهار غر میزدم😂 بعد از کلاس سامیار میخوام گوشیمو خاموش کنم . بچه ها ...

چیزه خاموش نکن اونو بزار لیست سیاه🙁خاموش کنی اینجام از دست میدی باخودشم میگه لابد شارژنداره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چیزه خاموش نکن اونو بزار لیست سیاه🙁خاموش کنی اینجام از دست میدی باخودشم میگه لابد شارژنداره

باریکلا 

عالی بود😕

باریکلا  عالی بود😕

من موندم خود سیروس چجوری طاقت اورده

اگه علیرضا باشه اونقدر زنگ میزنه مامانش میگه پاشو برو

من موندم خود سیروس چجوری طاقت اورده اگه علیرضا باشه اونقدر زنگ میزنه مامانش میگه پاشو برو

حاجی گلی ازگل های بهشته بخدا

خداحفظش کنه 

🥰

حاجی گلی ازگل های بهشته بخدا خداحفظش کنه  🥰

نه دیگه اونم ازینور بوم افتاده

دوروز مرخصی بودم ب ساری گفتم اونقدر زنگ زد ک چه خبر ؟ نمیای؟.

کلافه شدم

نه دیگه اونم ازینور بوم افتاده دوروز مرخصی بودم ب ساری گفتم اونقدر زنگ زد ک چه خبر ؟ نمیای؟. کلافه ...

همش ازرو عشقه دیگه😍😍

بزارم لیست سیاه میفهمه ک

ولش کن اصلا ارزش نداره بهش فک کنم 

جهنم هر کی میخواد بیادش

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من موندم خود سیروس چجوری طاقت اورده اگه علیرضا باشه اونقدر زنگ میزنه مامانش میگه پاشو برو

ای بابا خواهر . از کنار نگاه میکنن میگن چه زندگی خوبی ، چه مرد خوبی .... دریغ از .‌.... بلد نیس ارغوان جان بخدا بگم میگن ناشکری میکنی ولی 

هیچی بی خیال

ارغوان هیچ حوصله ندارم سایت نبودم نگران نشین

ای بابا خواهر . از کنار نگاه میکنن میگن چه زندگی خوبی ، چه مرد خوبی .... دریغ از .‌.... بلد نیس ارغو ...

بیا پشت

ای بابا خواهر . از کنار نگاه میکنن میگن چه زندگی خوبی ، چه مرد خوبی .... دریغ از .‌.... بلد نیس ارغو ...

بیا پشت

یه چندتاگیف بزارم بخندیم 😂😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز