2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
خواهراش هماهنگ کردن این قرار نبود بره ک🙄

بازم خوبه ک باهم خوبن همه باهم کار میکنن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😐😒

من بهش میگم بیا بریم خیابون خرید میگه کمر ندارم من🙄 بعد هی بگو هیچی نگو🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بهش میگم بیا بریم خیابون خرید میگه کمر ندارم من🙄 بعد هی بگو هیچی نگو🙄

خب شاید اونجا مدیریت میکنه🥲

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بازم خوبه ک باهم خوبن همه باهم کار میکنن

سه تاشونو برده، بنده خدا مامانشون پیره . عااره میرن وقت ک ندارن زیاد بمونن یه کله کار میکنن

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عااره ارواح عمشون😂😂 باور کن از یه طرفم اون وایتکس میزنه😂😂😂😂

سه تاشونو برده، بنده خدا مامانشون پیره . عااره میرن وقت ک ندارن زیاد بمونن یه کله کار میکنن

خوبه پدرمادرشونن دیگه

ارغوان من هیچ وقت یادم نمیاد برام ظرف شسته باشه ☹️ اوندفعه دو روز دهات بود دستهاش از پوست درومده بود میگفت ب مایع ظرفشوییشون حساست دارم😂😂 گفتم نه ک ،عادت نداری😏😂

عااره ارواح عمشون😂😂 باور کن از یه طرفم اون وایتکس میزنه😂😂😂😂

زیاد گیر نده😒شب برگرد شاید چیز اومد

ارغوان من هیچ وقت یادم نمیاد برام ظرف شسته باشه ☹️ اوندفعه دو روز دهات بود دستهاش از پوست درومده بود ...

اخی عزیزم

خب دلش سوخته برای اونا،بدجنس نباش تو هم بخوای میشوره

زیاد گیر نده😒شب برگرد شاید چیز اومد

ببینم چی میشه ، بعید میدونم اگ اقا نیاد بتونم برگردم☹️ چیزم ک میاد اخر شب میاد.

اه اینقدم سختمه میرم خونه مامانمم، انگاری میخوام خفه شم😂😂😂 گوشیم میمونه رو اوپن طفلک😂😂😂

اخی عزیزم خب دلش سوخته برای اونا،بدجنس نباش تو هم بخوای میشوره

بد جنس نیستم ولی نمیشوره🙄😂😂😂😂😂

ببینم چی میشه ، بعید میدونم اگ اقا نیاد بتونم برگردم☹️ چیزم ک میاد اخر شب میاد. اه اینقدم سختمه میر ...

دیکه خودت میدونی😁😜

دیکه خودت میدونی😁😜

فک نکنم شب بیام ارغوان☹️

سلام برسونین🥺😂😂😂😂😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز