2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 127705 بازدید | 28510 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تاپیک ضدمردها 

عاهان تو داغترین هاست اومده پایین تر

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

صفحه اون پستم بگی فدات میشم😃

دیگه باید بگردی عشقم 😂😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها شببخیر 😍 من تموم شدم

شببخیر عزیزم ❤️

شب خوش✋🏻💋💋🤍

تو هم رفتی بخوابی🙄

سلام سلام دوستان بی ریختم ❤🤍

صبحتون بخیر وشادی   

چطورمطورین؟ان شاالله که حال دلتون خوف باشه 😊

@august1991  

@seigneur_trattore  

@__lover__  

@barcode  

@دانلود  

آتش روشن کردم و عهدکردم

تا خاموش شدنش دعایت کنم

میدانم به آنچه میخواهی میرسی

چرا که من هربار یک هیزم اضافه میکنم

چهارشنبه سوریت مبارک

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
سلام سلام دوستان بی ریختم ❤🤍 صبحتون بخیر وشادی     چطورمطورین؟ان شاالله که حال دلتون خ ...

فدات بشم الهی 

سلام صبحتم بخیر باشه 

چهارشنبه سوریتم مبارک باشه❤️😘😍😍

فدات بشم الهی  سلام صبحتم بخیر باشه  چهارشنبه سوریتم مبارک باشه❤️😘😍😍

تق تق تق فش فشه

فاصلمون کم بشه

هیزم و نفت و آتیش

دوست دارم خداییش

سیب زمینی به سیخه

عکس گلت به میخه

غماتو بیار فوتش کن

کینه داری شوتش کن !

هوا بهاری میشه

سرما فراری میشه

زردی ازت دور بشه

هر چی میخوای جور بشه 🤭😍😍

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
😂😂😂😂😂دارم کور میشم ولی اینو ب عشقتون اوردم @__lover__     @__dreamer__   & ...

😂😂😂😆🖐️

سلام صببخیر ارغوانی