2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
🤣😂😂😂رفتم نگاه کنم صفحه بگم حوصله ام نکشید😂

😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی خوب بود خستگیم رفت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسمم بهش میدادی

بره معلومه اصن 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بره معلومه اصن 

من دوباره ازاول خوندم حرفاتو😂😂😂😂😂😂😂😂😂جواب بهارم خوندم

فکم درد میکنه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اسمم بهش میدادی

مبگم ارغوان 

سیروس    زنگیده بود ک با خواهرام کمک کنم آشپزخونه خونه مامانش اینا رو تمیز کنن فردا با هم برمیگردن 

بعد این همونی بود ک دیروز یکم غذام دیر شد .... کرد گرسنه رفت ، نکرد خودش غذا رو بکشه بخوره 😏

بعدش تو هی پشتشون درآ🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من دوباره ازاول خوندم حرفاتو😂😂😂😂😂😂😂😂😂جواب بهارم خوندم فکم درد میکنه

🤣🤣🤣🤣🖐️

مبگم ارغوان  سیروس     زنگیده بود ک با خواهرام کمک کنم آشپزخونه خونه مامانش اینا ...

خونه مادرشه دیگه چی میشه مگه😒

خونه مادرشه دیگه چی میشه مگه😒

🙄😂😂😂

مبگم ارغوان  سیروس     زنگیده بود ک با خواهرام کمک کنم آشپزخونه خونه مامانش اینا ...

برای مادرش میکنه دستش درد نکنه

بهار موند ا نجا بهار نتیجه رو بمن بگو من برم خیلی خستم

باشه برو استراحت کن 

منم یکم میمونم بعد میرم

بهار موند ا نجا بهار نتیجه رو بمن بگو من برم خیلی خستم

اومدش

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز