2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه ها ماباید بریم آلمان.خیلی خوبه

اینجا نمیشه راحت حرف زد

من اونقدر خندیدم انگار گریه کردم😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بچه ها ماباید بریم آلمان.خیلی خوبه اینجا نمیشه راحت حرف زد من اونقدر خندیدم انگار گریه کردم😂😂😂

من ریز میلرزم😂😂😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
بچه ها ماباید بریم آلمان.خیلی خوبه اینجا نمیشه راحت حرف زد من اونقدر خندیدم انگار گریه کردم😂😂😂

فقط بدیه المان اینه هیچجا وطن نمیشه😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

اصن اسم آلمان میاد هااا 😂😂🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساری غش کرد باز اسکرین داد بهت😂😂🤣؟

کپی کردم براش

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🙁😏😶

😂😂🤣🤣فقط ب عشق عکس العملاته ک اینا رو شات میگیرم 🤣🤣😂😂🖐️

😂😂🤣🤣فقط ب عشق عکس العملاته ک اینا رو شات میگیرم 🤣🤣😂😂🖐️

بهار رفت سرکشی😂😂😂😂

بهار رفت سرکشی😂😂😂😂

🤣😂😂😂رفتم نگاه کنم صفحه بگم حوصله ام نکشید😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز