2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
جفتنون چرا نارنجی شدین🙄 اگ چیه من برم 😏😒

املا میگم 

میگم بنویس ازمادرم تشکر کردم 

میگه مامان جرا بایدازتو تشکرکنم 😂😂😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤

بچه ها من رفتم دنبال ویزای چیز

میخوام بنم منم زودی پرت میکنه یا نه

اگرنه از حسودی بترکید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

املا میگم  میگم بنویس ازمادرم تشکر کردم  میگه مامان جرا بایدازتو تشکرکنم 😂😂😂

ای خدااااا پسرت خیلی باحاله 🤣🤣🤣😍 شکل خودتم هست 😍😍😍💋💋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

املا میگم  میگم بنویس ازمادرم تشکر کردم  میگه مامان جرا بایدازتو تشکرکنم 😂😂😂

برو کتاب دیکته بخر میخوای عکس بگیرم بدم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بچه ها من رفتم دنبال ویزای چیز میخوام بنم منم زودی پرت میکنه یا نه اگرنه از حسودی بترکید😂😂😂😂😂 ...

ن ک دستتو بگیره نزاره بیای بیرون🤣🤣😂😂😂 میخوای من بیام ارغوان، تعارف نکن هااا صاحاب ماحاب هم ندارم گیر بده🤣🤣🤣😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها من رفتم دنبال ویزای چیز میخوام بنم منم زودی پرت میکنه یا نه اگرنه از حسودی بترکید😂😂😂😂😂 ...

میمووووون 😂😂😂😂

گفتی بعدش فوری تماس قطع کن بشمار ۳😂😂

ن ک دستتو بگیره نزاره بیای بیرون🤣🤣😂😂😂 میخوای من بیام ارغوان، تعارف نکن هااا صاحاب ماحاب هم ندار ...

ای ی دلم😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ن ک دستتو بگیره نزاره بیای بیرون🤣🤣😂😂😂 میخوای من بیام ارغوان، تعارف نکن هااا صاحاب ماحاب هم ندار ...

من ازپشت هواتونو دارم 

میمووووون 😂😂😂😂 گفتی بعدش فوری تماس قطع کن بشمار ۳😂😂

اونبار یادتونه صدبار گفتم اگه کاری نداری من برم😂😂😂اینبار نمیگم عکس العملو ببینم

بعد اگه کاری نکرد اونقد دلتونو بسوزونم😂😂😂😂منم ک پزو آدم😂😂😂😂

ای ی دلم😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بگه بیا بریم باغ رز نشونت بدم 😂😂ببرمت هلند 

کم عشوه بیا عشوه زیادی نیای 😂😂😂

بگه بیا بریم باغ رز نشونت بدم 😂😂ببرمت هلند  کم عشوه بیا عشوه زیادی نیای 😂😂😂

نمیرم😐🙄

اونبار یادتونه صدبار گفتم اگه کاری نداری من برم😂😂😂اینبار نمیگم عکس العملو ببینم بعد اگه کاری نکر ...

ایییییییش پزو 😒🤣🤣🤣

بو سبزی قرمه میده اتاقش 😆😆😆😋

اونبار یادتونه صدبار گفتم اگه کاری نداری من برم😂😂😂اینبار نمیگم عکس العملو ببینم بعد اگه کاری نکر ...

اوندفعه هنوز نرسیده میگفت میخوام برم هاا زحمت نکش تروخدا😂😂😂 بعدش ک نشست مگه دیگه پا میشد😂😂😂🤦🤦🤦

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز