2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂😂😂اکه چیه میخوای تو برو😂😂😂

ن هم خودت زحمتشو بکش😂 بیشتر دوندگی هاشو کردی دیگه😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عاره اوندفعه بهش گفتم ادرس رو بنویست تو برگه بده من برام 👍کرد🙄

😐😕😒ماشالله 

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سوراخ و اینا🙄😐🤭

دیگه جاشو تو پیدا کردی😂😂😂 من باید دنبال یه سوراخ جدید باشم😆😆😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

این ذهنش منحرفه علامت اوکی بود    

عااره ارواح عمه عقاب😂😂😂😂 ارغوان گفتش هم الاّن بعدش 👍 گذاشت😂😂😂🤣🤣

جفتنون چرا نارنجی شدین🙄

اگ چیه من برم 😏😒

مگه چقدر داره 😂😂😂

فککنم بازم داشته باشه🤣🤣🤣😂

امد بهار جان ها ای شاخه جان برقصا جان بهار برقصا 😂😂😂😂

اگه ساریه جا باز میکنه😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اگه ساریه جا باز میکنه😂😂😂

😂😂😂😂 

میمون 

2828
2791
2779
2792