2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
ااااا😂😂😂😂کجا دره؟

خونه ننش 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اوهوم مثلا شب میومدی پیشم میخوابیدی تنهام😃

نگهت میداشتم.

تاصبح میخندیدیم با بهار تماس تصویری میگرفتیم😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نگهت میداشتم. تاصبح میخندیدیم با بهار تماس تصویری میگرفتیم😂😂😂😂

اوهوم بهش دلدرد میدادیم😂😂 اون ک نمیتونه بیاد ک کلفت باره😂😂😂😁🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂

الان میام ارغوان 

کاربرگ های سامیارو بنویسم حل کنه

😂😂😂😂

بهارو شیر کنیم میومد😂😂😂بچه هاشم میاورد

وااای چقدر ب بچه ها خوش میگذشت😊❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بهارو شیر کنیم میومد😂😂😂بچه هاشم میاورد وااای چقدر ب بچه ها خوش میگذشت😊❤

الان تو دلم‌گفتم نخیرم عشقم بکشه عیال وارها رو جامیزارم میام که تو گفتی😂😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
منم کتلتامو بدم مایتابه

من نوشتم اومدم😃😍

الان تو دلم‌گفتم نخیرم عشقم بکشه عیال وارها رو جامیزارم میام که تو گفتی😂😂

کجا بودی از صب😃😍؟

خاک تو حل میکنی براش😂😂

ن سوال ها رو مینویسم 

مگه بچه های تو ، سوال ها رو خودشون مینویسن؟

2828
2791
2779
2792