2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
خخخخخخخخخ ولش کنید بزارید نگاه کنه اخرش چشاش چپ میشه 

ای ننه گناه داره طفلک 

بهش حس دارم اخه😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام😂😂 من برات یار میشم یار وفادار میشم

🤣🤣😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سه میلیون و پونصد ارغوان 

اره

مزون سهیلا زهدی

بزن اینستا

قبلا خرید داشتم ولی الان قیمتاش بکم فضایی شده😐😕

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

@mrimrstami 😑😑😑 بلدی لغو بزنی بلد نیستی قبول کنی🙁

نمیدونی من آرزوی خیلی هااام 😂

تو شاخش کردی 😂

میگه قیمت هاش یکم فضایی شده😶🤌

@mrimrstami   😑😑😑 بلدی لغو بزنی بلد نیستی قبول کنی🙁 نمیدونی من آرزوی خیلی هااام 😂

ول کن کم محال کن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤