2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
کثافتو اضافه ریختن چرا اخه  من میرم دعوا امشب شب دعواست انگار امروز همه با من لج کردن  ی ...

نه من سهامم۵۳۰تومنی بود

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درخواست دادم قبول نکرده🙄 @mrimrstami   ببین اونجا ک برات اعلان میاد بزن قبول کردن 😶

الان دیدم لغو زده🥺😶

خیلی هم دلت بخواد قبول کن😑🙁

@mrimrstami  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نه نفروخته بودم نمیدونم چرا  فردا زنگ میزنم ببینم چرا کم ریختن  مال من خوردن نداره

خیلی کم‌ریختن هااا

برای شوهرم ۴۹۲تومنی بوده۵۳۴تومن ریخته بودن

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها مانتو از مزون قیمت گرفتم الان ویس داده۳۵۰۰

مفته ارغوان  

الان دیدم لغو زده🥺😶 خیلی هم دلت بخواد قبول کن😑🙁 @mrimrstami    

خخخخخخخخخ

ولش کنید بزارید نگاه کنه اخرش چشاش چپ میشه 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اونم نخواست😂😂😂😂

ن نامرد 🤣🤣😂😂