2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره بهار و سارینا نگو بلا بگو 

چقد واست سود سهام ریختن؟ چی خریدی باش😂😃😃😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

435  فعلا هیچی  نمیدونم چی بخرم باهاش اخه  خیلی زیاده چندتا خرید مهم دارم امیدوارم ...

چقد کم؟ مگه فروخته بودی؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

435  فعلا هیچی  نمیدونم چی بخرم باهاش اخه  خیلی زیاده چندتا خرید مهم دارم امیدوارم ...

پزی نشی ب من ۵۷۵

ولی شوهرم نداره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
@mrimrstami   🙄نگاه داره

درخواست دادم قبول نکرده🙄

@mrimrstami ببین اونجا ک برات اعلان میاد بزن قبول کردن 😶

درخواست دادم قبول نکرده🙄 @mrimrstami   ببین اونجا ک برات اعلان میاد بزن قبول کردن 😶

کوچاگرد😒

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
پزی نشی ب من ۵۷۵ ولی شوهرم نداره

کثافتو اضافه ریختن چرا اخه 

من میرم دعوا امشب شب دعواست انگار امروز همه با من لج کردن 

یه سری فکر کنم برای تو سود نریختن نه به این خاطر اضافه ریختن 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
کوچاگرد😒

😂😂🤣همه جا میرم جات خالی😂🤣🤣