2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
هووووم من واقعا دوست واقعی لازمم😥🥺 خیلی تنهام ک🥺

الهی بگردم برات که💔❤

مثلا من خسته میومدم خونه

تو تندتند برام حرف میزدی شامم میموندی🙄😕❤🙆‍♀️

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
الهی بگردم برات که💔❤ مثلا من خسته میومدم خونه تو تندتند برام حرف میزدی شامم میموندی🙄😕❤🙆‍♀️

غروبی داشتم برا آقا یه چیزی تعریف میکردم گفت یه دقه وایسا از اول بگو من هیچ نمیفهمم چی میگی😂😂 یاد تو افتادم 😍😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الهی بگردم برات که💔❤ مثلا من خسته میومدم خونه تو تندتند برام حرف میزدی شامم میموندی🙄😕❤🙆‍♀️

عااره میومدم حرف میزدم تو هی ساعتو نگاه میکردی تو‌دلت میگفتی این ک اینطوری حرف یمزنه  انگاری نمیخواد بره پاشم شام بزارم بخوره بره😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام حالتون خوبه😊قرارشد زودتر بیایین که @barcode     ببینید چی گفته🙄.

پاک کرده بودم آدم فروش😂😶

عااره میومدم حرف میزدم تو هی ساعتو نگاه میکردی تو‌دلت میگفتی این ک اینطوری حرف یمزنه  انگاری نم ...

نه نه من خیلی مهمون دوست دارم😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نه نه من خیلی مهمون دوست دارم😍

خو پس میام میمونم😃😃😃

پاک کنم؟

اوهوم😶😂 اوندفعه معذرت خواهی کرده بودم😂🤣

قول میدم بهت خوش بگذره

میدونم میشناسمت ک😃😃😃😃😃😍😍😍🌹

ویرایش زدم😂

اون بالاییش ک مونده نامرد😂😂🤦

ن بابا 😶 اصن نمیاد ک😂 مگه من تگ میکردم میگفتم ارغوان کارت دارع😂😂😶🌹🌹❤️😛😛😛😛😛

تگ‌کن من پاک کنم

تگ‌کن من پاک کنم

باشه قبول😛

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز