2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
بچه ها من یک لینک اینستا میزارم. تونستید اهنگشو برام پیدا کنید خودم نتونستم https://www.inst ...

چه اهنگش قشنگ بود ارغوان😍😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

میخوام عروسک های ارامو بشورم

میریزی لباسشویی؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اهنگش قشنگ بود ارغوان😍😍😍😍

پیدا نکردم.

اینو تو گوشی اقامون بود گفتم بفرست

گفت ببین چه خوب کشتی میگیره

گفتم اهنگشون میخوام😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

من دیگه واقعنی رفتم شببخیر

بچه ها من یک لینک اینستا میزارم. تونستید اهنگشو برام پیدا کنید خودم نتونستم https://www.inst ...

سلام جمیعا صبح بخیر🥰❤

لینک من زدم هیچی نیاورد که 

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
سلام صبح همگی بخیر😍 ساری امروز صبح ۵۷۵تومن ریختن🌷😂

سلام صببخیر 

وووی نوش جونت بشه 😀😀😀

شماره کارتمو داری یا بدم بهت😀😀😍

سلام صبح همگی بخیر و شادی🌹

سلام صببخیر  وووی نوش جونت بشه 😀😀😀 شماره کارتمو داری یا بدم بهت😀😀😍

قابل تو رو هم نداره

بدبختی هیچی نمیشه خرید باهاش😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
قابل تو رو هم نداره بدبختی هیچی نمیشه خرید باهاش😂

صاحبش قابل داره عزیزم💋💋💋

هوووووم☹️ ولی از هیچی بهتره باز😀😍