2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوالان بگو😃

یه بار بهم گفتش مهمون داشتم ظرفامو چیدم ماشین ظرفشویی ، یکی از دیس های جهیزم شکست☹️🥺 من با تعجب پرسیدم اااا تو ماشین ظرفشویی شکست؟ گفت نه بابا قبلش ، فقط میخواستم بگم ماشین ظرفشویی دارم 😂😂 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مهمون داشتم شام صبح گفتم دیس سرویسم شکست

بعد گفتم توماشین بود

گفت توناشین شکست😂😂😂😂😂😂😂گفتم نه بعدش شکست

میخواستم بگم ظرفشویی هم دارم😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یه بار بهم گفتش مهمون داشتم ظرفامو چیدم ماشین ظرفشویی ، یکی از دیس های جهیزم شکست☹️🥺 من با تعجب پرس ...

😂😂😂

عشقین شماها

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
یه بار بهم گفتش مهمون داشتم ظرفامو چیدم ماشین ظرفشویی ، یکی از دیس های جهیزم شکست☹️🥺 من با تعجب پرس ...

بعدش گفتم شکست😂😂😂😂🤪

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بعدش گفتم شکست😂😂😂😂🤪

خیلی خوب بود

بهترین پزی بود ک شنیدم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خیلی خوب بود بهترین پزی بود ک شنیدم

😛🤪😂😂😂😂😂😂من یجور دیگشو از شخص مورد نظر شنیدم ک کارگر داشت😂

[QUOTE=229852208]بعد گفتم توماشین بود گفت توناشین شکست😂😂😂😂😂😂😂گفتم نه بعدش شکست میخواستم بگم ظرفشویی هم دارم ...[/QUOT

عالی بود😂😂😂

[QUOTE=229852208]بعد گفتم توماشین بود گفت توناشین شکست😂😂😂😂😂😂😂گفتم نه بعدش شکست میخواستم بگم ظ ...

کلا ک واسه جهزیمه همونم.خواستم ساریو بخندونم

خیلی دلتنگ همه بود اونروزا حتی مامور رسالت😂😂😂😂

کلا ک واسه جهزیمه همونم.خواستم ساریو بخندونم خیلی دلتنگ همه بود اونروزا حتی مامور رسالت😂😂😂😂

بیشتردلتنگ کی؟

ایا اوناهم دلتنگ ما میشن😢

امضامو بردار اگه میخوای میخوام عوض کنم

الان همزمان تیکه هم انداختی بهش😂😂😂🤦

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز