2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
خب منم درکم میخواستم ببینم ترک هستید چون نوشته یودید تشکرلر فکر کردم ترک هستید خوشحال شدم یه تاپیک ت ...

اهان 

من ترک نیستم.

دوستامم نیستن

ب زبان ترکیه ای گفتن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونم  منم همینطور

سلام😃🥰

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام😂😂قیافرو نیگاه خب یهوکجاغیبت میزنه میری

والله خونه مامانم شده کاروانسرا، دم ب دقه میان و میرن 😑

ارغوان سبز بود آخه ،سلامش دادم رفت😕🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

والله خونه مامانم شده کاروانسرا، دم ب دقه میان و میرن 😑 ارغوان سبز بود آخه ،سلامش دادم رفت😕🙄

اومدم سر زدم رفتم.

شخصیمو سر زدم🤪😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اومدم سر زدم رفتم. شخصیمو سر زدم🤪😶

کی بود تو شخصیت😶😁🙄

اولش ک خوندم فککردم نوشتی شخصیتمو نشون دادم 😬🤣🤣🤣🤣

کی بود تو شخصیت😶😁🙄 اولش ک خوندم فککردم نوشتی شخصیتمو نشون دادم 😬🤣🤣🤣🤣

گفتم ک درخواست داشتم پز دادم😂💔