2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
اره اینجوری بهتره سر اشنایی بیشتر باز میشه😂😂😂ماهم ‌ک مهمان نواز😛

شاید دونستم کیه و چکاره اس و ... 

بهتونم نمیگم 😃😂

☹️☹️☹️☹️☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دونستم کیه و چکاره اس و ...  بهتونم نمیگم 😃😂 ☹️☹️☹️☹️☹️☹️

منم ببر یه بازی راه میندازم حرف میکشم😁

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
دلتون سوخت یا بیشتر بگم🤭

اسم ببر تا اعماق بسوزیم😂😑

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

منم ببر یه بازی راه میندازم حرف میکشم😁

😂😂😂 وااای جرات حقیقت😂😂😂😆

نوچ۰😛 فقط شات میسوزونه😂😂

شات خیلی خوبه لعنتی 

من عاشق اسکرینم😍😃

خیلی بیشعوری عشقم

فدات شم گلم😆😂

دوتا پادری دادم علیرضا شسته

نمیدونید بارون داره خودشو پاره میکنه اصلا تراس ب اون بزرگی شده رودخونه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز