2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا یادش بخیر سریع عروسو داد بهار ببره چشمش ب اشناها افتاد

به زور زنش دادن طفلکو😂😂😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
بله قحطی اسمه خانوم ترکتور😒 @__lover__   @august1991   سلام دوستان صبحتون بخیر. ...

سلام 

صبح شمام بخیر باشه 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوهوم مثلا بگه من نمیخورم 😒😃 گفت مگه میشه من نخورم🙄😥☹️😂😂😂😂😂

نصفم نکرد هیج😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اوهوم مثلا بگه من نمیخورم 😒😃 گفت مگه میشه من نخورم🙄😥☹️😂😂😂😂😂

😂😂😂

ساری اخنگ کوردی گذاشتم یادته 

نمیدونم چرا بچه هام ذوق میکردن براش🤣🤣🤣

بله قحطی اسمه خانوم ترکتور😒 @__lover__   @august1991   سلام دوستان صبحتون بخیر. ...

سلام صبح بخیر

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂 ساری اخنگ کوردی گذاشتم یادته  نمیدونم چرا بچه هام ذوق میکردن براش🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂خودشم حال کرده بود بااهنگ کوردی

برا مامانم مهمون اومد 

فعلا بچه ها

میام دوباره 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂😂😂😂خودشم حال کرده بود بااهنگ کوردی

فکر کن من با دستمال یزدی دور گردنم 

پشت نیسان 🤣🤣

اهنگ کوردی گذاشتیم 

سیستم رونیسان 

تو وساری ام بغل دستم .تو میوه پوست بگیری ساری بادستمال عرق های رو پیشونی مو پاک کنه🤣🤣🤣🤣

منم براتون کوردی بخونم‌  

کی برمیگردی؟

نمیدونم شماها کی جمع میشین دورهم؟ 

همسادشون اومده نشسته اینجا😶

کی برمیگردی؟

عاهان اراکو میگی😂🤦

فکر کن من با دستمال یزدی دور گردنم  پشت نیسان 🤣🤣 اهنگ کوردی گذاشتیم  سیستم رونیسان&nb ...

😂😂😂😂😂

ببخشید رفتم جواب دختره رو دادم دیر شد.

من برم دوباره میام

2827
2791
2779
2792