2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
بچه ها این مراسم سمت خانواده تپه است  دوماد اومده دارن براش میرقصن😂😂😂 https://uupload. ...

😂😂😂😂😂ننه تپه بود

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زر زدی  ما ازپشت سر تعقیبتون میکنیم 🕵️‍♀️ تک خور یاهمه یاهیچکی😂

اااا اینطوریاست😂😏 حالا میبینین😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

زر زدی  ما ازپشت سر تعقیبتون میکنیم 🕵️‍♀️ تک خور یاهمه یاهیچکی😂

میخواد بره شهرستان لابد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چه خوشحال بودن شده دامادشون🤣🤣🤣

خوشحالی هم داره خو😂😂😂😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ناهار دارین ؟  ما بعد از ناهار میخوایم بریم ماموریت☹️😃

اره بیایین اینجا قورمه گذاشتم

میخواد بره شهرستان لابد

شهرستان های المان 😃

اره بیایین اینجا قورمه گذاشتم

غللللللللللللط 

سه تایی تصمیم گرفتین اول دنبال ساری بره بعد بیان خونه تو ناهار🙄🤕

اگه کلید نیسان دادم 😛😛

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
غللللللللللللط  سه تایی تصمیم گرفتین اول دنبال ساری بره بعد بیان خونه تو ناهار🙄🤕 اگه کلید ن ...

نه بابا اون نیست 

ساری و تو رو گفتم بیاین اینجا

ان شاالله ویزا ندن بهتون پشت دربمونی 😅😅

ویزای فلانی دست منه اونشب داد.

منتظر پروازه😂😂😂