2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
خودشم نگ کن😂😂😂😂😂😂😂😂😂بعد رسالت شغل دوم طرفشم پیش باند واستاده بود😂😂😂

رسالت من امامت است 🤣🤣🤣🤣

من امده ام یه عده را از راه به در کنم 

عه ببخشید هدایت کنم 🤭

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه پر انرژی😂

😂😂🤣

ارغوان من دوسه روز نیستم میخوام برم ماموریت😂😂🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

رسالت من امامت است 🤣🤣🤣🤣 من امده ام یه عده را از راه به در کنم  عه ببخشید هدایت کنم 🤭

👌🤣😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چه جذابه لعنتی😂😂🤩

از اول جذاب بوده هم😂😂🤣🤣😆

بچه هامن برم کارامو بکنم🤕

یکم وایسا منم میخوام برم☹️مگه بعد از ظهر مرخصی نیستی؟

رسالت من امامت است 🤣🤣🤣🤣 من امده ام یه عده را از راه به در کنم  عه ببخشید هدایت کنم 🤭

😂😂😂😂الان تاپیکای دیگه مساعدت میده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂🤣 ارغوان من دوسه روز نیستم میخوام برم ماموریت😂😂🤣

ماموریت فقط براندازه ی یک نفره🥲😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چرا

خب یکم وایسا با هم میریم😍😃