2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
نگم ک چقدرم خوش بوئه

چه خوبه🙄🤔

من نمیدونم اسمش چیه میخرم ۸۰تومن ازین تیوپی هاست یه ذره توش داره دوسه بار میزنم تموم میشه☹️😥🤦

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگم ک چقدرم خوش بوئه

این نرم کننده میشه یا ماسک مو؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چه خوبه🙄🤔 من نمیدونم اسمش چیه میخرم ۸۰تومن ازین تیوپی هاست یه ذره توش داره دوسه بار میزنم تموم می ...

این فقط برای ساقه مو،میزنی مو میشه سم اسب تو حموم.یک دقه بمونه بعد اب بکش

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
این نرم کننده میشه یا ماسک مو؟

شامپو هم کراتینه فولیکا میزنم راضی ام.قهوه ای رنگش.اونم ب صرفه نیست ولی راضی ام خیلی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
این فقط برای ساقه مو،میزنی مو میشه سم اسب تو حموم.یک دقه بمونه بعد اب بکش

سم اسب🙄🤔؟

یال🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤦

مگه میسوزه🙄؟  من کلن عاشق موی فرم، موهای خودم لخته حسرت فر دارم.  تو ک خیلی جیگر شده بو ...

نه بابا من برم حموم ببام موهام اونجوری میشه،یذره ارگان بزنم دوروز میمونه همونجوری،حالت داره

نه بابا من برم حموم ببام موهام اونجوری میشه،یذره ارگان بزنم دوروز میمونه همونجوری،حالت داره

ااا چه خفن😃😍

اره ولی خب ندیدی مگه از کف سر فر شده بود😂

ن فککردم خودت فر کردی☹️😃 ینی همیشه اتو میکشی؟ 

ن فککردم خودت فر کردی☹️😃 ینی همیشه اتو میکشی؟ 

نه بابا اگه ژل اینا بزنم فر میشه.اونروزم پایینشو خودم پیچیده بودم باز شده بود