2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدی گفتی چرا لایک کنه فقط یکیو لایک‌میکنه  گفتم جهتم شمام لایک‌نکنید😂😂😂

😂😂😂😂🤭  وااااو ببین چقد بهم‌خندیدی ب بی عقلیای من 

🤣

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
پارسال اینموقع ها منتظر میشدیم mr از سرکار شب ساعت ۲ بیاد تاپیک چت کنیم  😐😐 واقعا هنوز ک هن ...

وااااای چه دورانی بود .

خیلی باحال بود 😂😂🤭شب حرف میزدیم صبح ترکیده بود

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
پارسال اینموقع ها منتظر میشدیم mr از سرکار شب ساعت ۲ بیاد تاپیک چت کنیم  😐😐 واقعا هنوز ک هن ...

😃😂همونو بگو

مستر ک اخرای حکومتش ، جواب سلام هم نمیداد😒😏😏

میگفت ببخشید اعلاناتم زیاده نمیبینم😏آخه من خندم میگیره فقط سلام منو علیک نمیکرد😂😐

منو بگو چه جلز ولز سلام سلام

کوفت و سلام🤣🤣😂😂

یادش بخیر😂 چه روزا و چه شبایی داشتیماا😁😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تاپیک‌رو قفل کنیم‌از داغی بیفته 😌 یادش بخیررررر 🙂🙂🙂

هووووووم دلم خیلی تنگه نیکیه فاطمه🥺😥

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂🤭  وااااو ببین چقد بهم‌خندیدی ب بی عقلیای من  🤣

نه عزیزم😂😂😂تقصیر دل ساده ست که همه رو یکرنگ میبینیم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😃😂همونو بگو مستر ک اخرای حکومتش ، جواب سلام هم نمیداد😒😏😏 میگفت ببخشید اعلاناتم زیاده نمیبینم ...

فقط خودم اون دهن کجی گذاشتم اختا بیچاره اومد گفت ماشالله😂😂😂😂گفتم حقته

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
کجا بودی😒

اتو مو خریدم ذوق دارم با اون مشغول بودم😆😆😁😁😂