2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
ساری میگم سیه مژگون تو مستقیم به من میگفت ؟😂😂😂😂

تیر مژگون

اره دقیقا باخودت بود

واس اون یکی ک همش عمل بود.تو نچرالی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااای خیلی خوب بود لعنتی  ینی پنجاه بار دیدمش هر بارم چیزای جدید میبینم😆😆 ادامس خوردنش کشته ...

کتونیاش😍😍😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
هی دلم برای اون تنگ میشه میرم فیلمشو میبینم😂😂😂😂😂

تو‌روحت 😆😆😆من ک دیگه اونشکلی تصورش میکنم😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

واااای خیلی خوب بود لعنتی  ینی پنجاه بار دیدمش هر بارم چیزای جدید میبینم😆😆 ادامس خوردنش کشته ...

لازم شد اون ادامسو ازش بگیریم حتی اگه دهنی ام باشه  😂😂😂😂

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
کتونیاش😍😍😍😍

لبخند ملیحش 😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

لازم شد اون ادامسو ازش بگیریم حتی اگه دهنی ام باشه    😂😂😂😂

هی بهار ادامسش واس خودمه😂😂😂😂

لازم شد اون ادامسو ازش بگیریم حتی اگه دهنی ام باشه    😂😂😂😂

🤢🤣🤣🤣🤣

هی بهار ادامسش واس خودمه😂😂😂😂

مال خودتون ، من دهنی نمیخورم 🤣🤣🤣🤣😂😂😐