2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
من و بهار تو تاپیک بارکد پیدات کردیم.اونجا ک ازم پرسیدی من گفتم دیگه اینقدرام بلد نیستم😂

هنوز چخزرمو رو نکرده بودم منو شناختین لعنتی هاا😂 دیدم داری جواب میدی استادانه، گفتم بگم برام تحلیل کنی😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هنوز چخزرمو رو نکرده بودم منو شناختین لعنتی هاا😂 دیدم داری جواب میدی استادانه، گفتم بگم برام تحلیل ...

😂😂😂😂😂نه بهار شناخت اول 

منم بررسی ت کردم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😂😂😂😂😂نه بهار شناخت اول  منم بررسی ت کردم

بهار اومد در خواست داد😀 وای ک چقد چسبید ارغوانی🥰🥰🥰😍😍😍😍😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یا خدا

خدا به همرات

چیزی شده عزیزم؟؟؟

واسه تعداد صفحات بود😅

اهان خب تاپیک دوستانه اس 🙂 

توام لباس بپوش لخت عور اینجاوایستادی😂😂

https://dl.musicshomal.com/1400/Ali-

Hamidi_Varesh_MusicShomal.Com.mp3

اینم برای اون روزای گذشته😔😭

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

چتونه خب؟ ما کم خودمون غصه داریم ، شمام هی بیایین قلب سیاه بزارین اینجا😕😕😕