2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
سلام آجی حالت خوبه 😘😘

سلام قربونت اِییی بدک نیستم ، تو خوبی؟ 🙂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بهار تو روحت کم لایک کن ، همه خاطره ها از جلو چشمام رد شد😔😔😔😔😔

@ladydenris  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خوبم تو خوبی؟🙂 باشه

بهار یادته ی بنده خدایی پنج تا کاربری داشت،هرکدوم شخصیت متفاوت،وقتی میومد باهمش  همه گیج میشدیم میخوردیم درو دیوار😂😂😂😂یادته یکیش ب فاطی گفت امصامو دوست نداری عزیزم😂😂😂😂😂عوضش کنم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یادش بخیر😕یادته مقاومت تاپیک😂😂😂

الانم رو مقاومته باز ، ولی فک کنم ایندفعه دیگه رد نکنه😂😂😂😂

بهار یادته ی بنده خدایی پنج تا کاربری داشت،هرکدوم شخصیت متفاوت،وقتی میومد باهمش  همه گیج میشدیم ...

امضاشو نمیگفت ک ، عکس پروفایلشو میگفت😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای دیشب یادش افتادم مردم ازخنده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بهار حرصی میشد میرفت😂😂😂😂میگفت حوصله  مسخره بازی ندارم.میرفت خاموش میخوند😂😂😂

بهار حرصی میشد میرفت😂😂😂😂میگفت حوصله  مسخره بازی ندارم.میرفت خاموش میخوند😂😂😂

وااای عااره 😂😂😂😂 اونجا ک نیکی با جوکر اومد یادته؟ 😂😂😂

بهار یادته ی بنده خدایی پنج تا کاربری داشت،هرکدوم شخصیت متفاوت،وقتی میومد باهمش  همه گیج میشدیم ...

به من گفت تندیس ادبی بانو 😎😎😂😂😂😂

لامصب نمیزارن بمونه که 

اقا من تاپیکو دوست دارم

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
وااای عااره 😂😂😂😂 اونجا ک نیکی با جوکر اومد یادته؟ 😂😂😂

یچیزایی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به من گفت تندیس ادبی بانو 😎😎😂😂😂😂 لامصب نمیزارن بمونه که  اقا من تاپیکو دوست دارم

بهار خیلی خوب بود ولی خاطره هاش😂😂😂😂😂😂😂😂

واااای من حسابی پاچشو گرفته بودم 😂😂😂

آقا حیفه ب خدا🙃😂😂

اصن درشو تخته کن بزار همینطوری بمونه ما اصن حرف نمیزنیم😶