2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125033 بازدید | 28510 پست
مردا همینن هر چی بهشون برسی باز میگن کم کار کردی نمیرسی

سلام اذین جون ، سلام ندادم لایک کردم ببخشید ، فدات شم ما رو شناختی ب دل نمیگیری😍😍

من گوشی زیاد حرف میزنم ، دیروز میگفت این زنا رو بزارن فقط حرف بزنن شام و ناهارم نباشه😐 گفتم بابا من این همه هم حرف میزنم تا حالا شده گرسنه بمونی، گفت نه ، کلی میگم😶🙄😐😐😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=196446174]برا منم همینو میگه😂 اخه بهار وقتایی ک خونه اس من میخوابم تا ده اینا ، الان نیستش خ ...

راست میگی هاا😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بد عادت میشن 

ارغوان نیست داریم غیبت مردهامونو میکنیم 🤭

کم میبینن خونه  شب تا صبح صورتمون تو چشاشونو والا  صبح رو دیگه بزارن به حال خودمون

قبلا ها  عقاب میگفت نه دوست دارم صبح ها صورتتو ببینم 

الان به این پی بردم زِر زد از گشادیش بوده 😂😂😂

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
دوست داره صبح ها صورت ماه تورو ببینه دیگه  تو براش صبحونه اماده کنی  لقمه براش بگیری بزا ...

ندارم 😶🙄ن ک خیلی خودش سیاست داره 😕  همه کار میکنه هااا جز اون کاری ک باید بکنه 🤭😐

ندارم 😶🙄ن ک خیلی خودش سیاست داره 😕  همه کار میکنه هااا جز اون کاری ک باید بکنه 🤭😐

یاد نگرفتن دیگه 

مشکل اصلی همینه 

بلد نیستن ادمو 

سلام اذین جون ، سلام ندادم لایک کردم ببخشید ، فدات شم ما رو شناختی ب دل نمیگیری😍😍 من گوشی زیاد حر ...

سلام عشقم اره فدات 

چرا اخه به دل بگیرم لایکم نکنی باز عاشقتم 

اره شوهر منم میگه ولی خدایی غذا هم نزارم هیچی نمیگه خیلی مهربونه صبحونه میگه برام بزار میگه همه ی زنا برای شوهراشون صبحونه میزارن تو نمیزاری برای من 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
تا نیومده دوتافحشم بده👅      

ن مدافع حقوق آقایونه ارغوانی 😀 البته درست هم میگه هاا ، من شوهرم خیلی ارومه بهار ، تا باهاش حرف نزنی حرف نمیزنه ، کلن برعکس منه ، همه میگن شماها چجوری با هم مدارا میکنین 🤭 این همه تفاوت 😶🙄

ن مدافع حقوق آقایونه ارغوانی 😀 البته درست هم میگه هاا ، من شوهرم خیلی ارومه بهار ، تا باهاش حرف نزن ...

من کثلا اومدم سر خطی بزارم 

یادم رفت پیش نویس اماده کرده بودما 😁😁😁🤣🤣🤣🤣 بیا اه شوهره گرفت یادم رفت 

غیبت همینه دیگه ادم کارش یادش میره

من کثلا اومدم سر خطی بزارم  یادم رفت پیش نویس اماده کرده بودما 😁😁😁🤣🤣🤣🤣 بیا اه شوهره گرف ...

چیو میخوای بخری یا بفروشی؟

تا نیومده دوتافحشم بده👅      

وای من فحش از دهنم دربیاد جلوی شوهرم یا فحش بدم 

شروع میکنه چرا فحش دادی مگه من فحش میدم .حتی به شوخی هم نمیتونم بگم والا 

دلم یه دل سیر فحش میخواد 

وای من فحش از دهنم دربیاد جلوی شوهرم یا فحش بدم  شروع میکنه چرا فحش دادی مگه من فحش میدم .حتی ...

یه روز یه نامه براش بنویس پر فحش باشه