2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125033 بازدید | 28510 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها بارکد ۳روزه پیداش نیست 🤔🤔 نگران شدم 😕

ن بیشتر از سه روزه بهار🤔 اخرین پستش تو تاپیکش برا ۳۱ام بوده🤷 یعنی امروز میشه پنج روزه ک نیستش😂😂 بیشتر نگرانش بشو😆 ولی جدا از شوخی ، ببینی کجاست 🤔🤔🤔🤔 یکم نگران کننده اس 🤔😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🔔🔔پاشو آذین جون 😄😄

بهار من هنوز مست خوابم 😀😀 صبا پا میشی صبونه میدی شوهره؟؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🔔🔔پاشو آذین جون 😄😄

از هفت و نیم بیدارم نیمه خواب بودم 

خواب خوبه بابا 

ماییم که مشکل داریم کامل و خوب  نمیخوابیم  

اه چقدر کار دارم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
از هفت و نیم بیدارم نیمه خواب بودم   خواب خوبه بابا  ماییم که مشکل داریم کامل و خوب ...

منم 🤕🤕 خیلی هم خوابالوئم 🤕🤕🤕

ن بیشتر از سه روزه بهار🤔 اخرین پستش تو تاپیکش برا ۳۱ام بوده🤷 یعنی امروز میشه پنج روزه ک نیستش😂😂 ...

بیشتر نگران شدیم خوب مرض گرفته🥺🥺

یعنی چی شده؟

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
قبلا اره  اما امروز دودوزه نه نهار نه شام 😎😎😎

خااااک 😂😂😂 آقا من در هر صورت صبونه رو‌خودش میخوره قبل از سرکار رفتن ، خونه هم باشه تا نه میمونه منتظرم ک پاشم یه چی صبونه امادش کنم، میبینه نه از من هیچی در نمیاد پا میشه با غر غر باز خودش میخوره 😆😆

ن بیشتر از سه روزه بهار🤔 اخرین پستش تو تاپیکش برا ۳۱ام بوده🤷 یعنی امروز میشه پنج روزه ک نیستش😂😂 ...

وقتی برگرده بگیم بانو جوانمرد دعواش کنه 

چه معنی داره ادم ۵روز بی خبر بزاره بره 😒😒

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203